duminică, 17 septembrie 2017

Comisarul şef Ionel TODORAN, noul comandant al Poliţiei Maramureş

Este oficial. Noul comandant interimar al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Maramureş este domnul cms. şef Ionel Todoran, după ce doamna chestor M.I. Viorica Marincaş a trecut în rezervă!


Un foarte scurt Curriculum Vitae

Dl. Ionel Todoran este originar din orașul Târgu Lăpuș,comuna Suciu de Sus, este căsătorit cu Aurica Todoran din aceeaşi localitate şi are doi copii. Este absolvent al Școlii Militare de Ofițeri Activi a Ministerului de Interne, specializarea Informații (1987-1990) și a Facultății de Drept a Universității Babeș Bolyai Cluj-Napoca (1990-1995). 
Specializat pe cercetări penale, a fost adjunct al șefului IPJ Maramureș din 2010, anterior acestei numiri fiind șeful Poliției municipiului Baia Mare unde şi-a adus un important aport privind scăderea infracţionalităţii în rândul rromilor. 

Notă. După 1990, locotenentul pe atunci I. Todoran a fost, o scurtă perioadă (până în 1992) ofițer la Secția de Informații Maramureș (S.I.E. MM), zona Târgu Lăpuş, comandant col. Ioan Tohătan,  demonstrând profesionalism şi dragoste de ţară.

                                                                                              GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu