miercuri, 13 septembrie 2017

O MARE CINSTE PENTRU COMUNA ASUAJU DE SUS

LA TÂRGUL CEPELOR ORGANIZAT ÎN COMUNA MENȚIONATĂ A CÂNTAT ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ O ARTISTĂ CARE A REPREZENTAT ROMÂNIA LA FESTIVALUL INTERNAȚIOINAL DE MUZICĂ ”EUROVIZION” ELENA GHEORGHE


Prezența pe scena Festivalului Interjudețean de folclor din cadrul Târgului Cepelor a celebrei cântărețe Elena Gheorghe a fost atracția tuturor participanților la acest important eveniment.Prestația cântăreței a fost pe undeva pe măsura așteptărilor până când din public un grup de ascultători a strigat artistrei: ”Cântați The Balkan Girls melodia care ați cântat-o la ”Eurovizion”.
Cu zâmbetul pe buze artista a rostit prin microfon :”O să cânt și melodia aceasta”
Elena Gheorghe a mai cântat după aceea multe melodii dar nu melodia pe care a promis-o ascultătorilor ...
Sigur că în fața mea și de asemenea în spatele meu am văzut fețe triste (eu eram în rândul al doilea ) când unii s-au ridicat aplaudând dar nu cu atâta putere ca și când ar fi auzit melodia care a reprezentat țara noastră la unul dintre cele mai renumite festivaluri internaționale de muzică ”Eurovizion”


                                                                         VASILE DAN MARCHIȘ

2 comentarii:

  1. N-a cantat mai Marchis ca nu avea melodia pe banda magnetica! Si vezi ca se scrie EUROVISION si nu cum ai scris tu, asa de incalcit de ar trebui sa mergi din nou la scoala! In clasa a 7 a...

    RăspundețiȘtergere
  2. Există cuvinte pe care unele persoane preferă să le folosească din auzite (fără să verifice). Așa se face că ne trezim că citim cuvinte care nu au vreo origine într-o limbă existentă. Un exemplu de astfel de persoană, din păcate, este "poietul" Vasile Dan Marchis!

    RăspundețiȘtergere