duminică, 17 martie 2019

Mihai Stoica, dezlănţuit! Atac direct la CSU Craiova și CFR Cluj Napoca: "En titre, cum ar zice luxemburgezii"


 În timpul meciului dintre CSU Craiova și Gaz Metan, 2-0, MM Stoica, managerul FCSB, le-a mitraliat pe rivalele conduse de Devis Mangia și Alin Minteuan.
 Mihai Stoica s-a arătat indignat de modul în care centralul Horaţiu Feşnic a arbitrat meciul Craiovei și a enumerat pe facebook care ar fi fost greșelile, la Bărbuț, roșul lui Fofana și o simulare a lui Mitriță. Nu s-a lăsat până nu i-a înțepat și pe cei de la CFR.
"Simulare Bărbuț, nu ia galben. Ia Fofana al doilea și pleacă la cabine. Simulare Mitriță, nu ia galben. Dă gol din lovitură liberă. Iar Craiova nu e pe primul loc la simulări. Acolo e campioana în exercițiu. En titre, cum ar zice luxemburgezii", a scris Mihai Stoica pe contul său de facebook.

                                                      *****************

 Prima repriză a partidei Viitorul - CFR 1907 Cluj Napoca a furnizat două momente discutabile, iar oficialul vicecampioanei României a aruncat o nouă ironie în direcţia campionilor României.
 Mihai Stoica a publicat un alt mesaj, în care i-a ironizat pe cei de la CFR: "Şi uite aşa scăpaţi până la pauză de o eliminare (Omrani) şi de un penalty (la Drăguş), Les Amis de Dudelange îşi continuă marşul triumfal spre un nou titlu. Sau nu", a scris oficialul FCSB pe pagina personală.

                                                                                      
                                                                                            C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu