luni, 21 ianuarie 2013

Cântăreţul Elton John „şi-a cumpărat” un copil cu 20 000 lire englezeşti !


Artistul Elton John a scos din buzunar 20.000 lire sterline pentru mama surogat care l-a născut pe cel de-al doilea copil al său, Elijah Joseph Daniel Furnish-John. Femeia respectivă este, de altfel, cea care a dat viaţă şi primului copil al cuplului Elton John - David Furnish, Zachary.
Atunci cand a fost adus pe lume primul lor fiu, cei doi au plătit suma de 17.340 lire, iar dacă pe viitor mai doresc un alt copil, vor fi nevoiţi să plătească 21.675 lire. Aceste sume sunt atent stabilite de către reprezentanţii unui centru pentru mame surogat din Encino, California, USA. Regulile pentru femeile care vor să facă parte din astfel de centre sunt foarte stricte. Acestea trebuie să fie nefumatoare, să aibă o greutate normală şi să fi avut deja copii. "Fac aceste lucruri pentru a aduce bucurie cuplurilor de homosexuali care altfel nu pot avea copii", a mărturisit o sursă pentru tabloidul The Sun.
Iată ce a declarat cântăreţul pentru revista Hello! în legatură cu naşterea celui de-al doilea copil "Amândoi ne dorim mulţi copii, iar faptul că acum avem deja doi copii încă mi se mai pare de necrezut. Acest copil nu face decât să ne completeze familia. Este destul de greu să ne exprimăm sentimentele în acest moment; suntem copleşiţi de fericire!"
Elton John şi David Furnish sunt împreună din 1993, însă au ales să se căsătorească abia pe 21 decembrie 2005. Primul lor fiu a fost născut pe 25 decembrie 2010, iar al doilea pe 11 ianuarie 2013. Preluare Diva Hair

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu