sâmbătă, 31 mai 2014

Victorie splendidă pentru Simona Halep! Va juca în optimile de finală la Roland Garros

Jucătoarea română a defilat pe zgura pariziană sâmbătă,31 mai, învingând-o în două seturi pe iberica Maria Teresa Torro-Flor, scor 6-3, 6-0, după o oră de joc.
Meciul de pe Terenul 2 de la Roland Garros a început echilibrat, însă Simona s-a dezlănțuit la scorul de 2-1 pentru jucătoarea din Spania, câștigând 11 din ultimele 12 game-uri ale partidei.
Torro-Flor nu este tocmai o jucătoare modestă, reușind, în urmă cu o lună, să câștige primul ei turneu din carieră, pe zgură, la Marrakesh, însă în fața româncei a părut o amatoare.
Simona Halep (22 de ani), care este cel mai bine cotat cap de serie (4) rămas în cursa pentru trofeu la Paris, a făcut un meci aproape perfect, câștigându-și cu siguranță serviciile și lovind eficient la retur. Torro-Flor nu a avut nici măcar o minge de break în meci.
În optimile de finală, Simona o va întâlni pe americanca Sloane Stephens, jucătoare pe care constănțeanca a învins-o în singura confruntare directă pe zgură, la Barcelona, în urmă cu doi ani. Stephens (21 de ani) este una dintre marile speranțe ale tenisului american, fiind calificată pentru a treia oară consecutiv în optimile de finală de la Paris. La fel ca Simona, Sloane (cap de serie 15) nu a cedat încă niciun set, iar azi a trecut lejer, scor 6-3, 6-4, de rusoaica Ekaterina Makarova. S.B.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu