duminică, 25 mai 2014

HCM Baia Mare a făcut istorie astăzi ! A cucerit primul titlu de campioană!

HCM Baia Mare a reuşit să câştige primul titlu de campioană naţională în urma victoriei de astăzi, 25 mai, în faţa puternicei Corona Braşov, care mai mult ca sigur va fi vicecampioana României şi ne va reprezenta în Cupa Cupelor.
   Băimărencele s-au impus lejer cu scorul de 38-33, după ce la pauză conduceau cu 22-14. HCM Baia Mare reuşeste să câţtige anul acesta tot: Supercupa României cu „U” Jolidon Cluj Napoca, Cupa României cu HCM Zalău şi astăzi titlul de campion cu Corona Braşov.
      Trofeul a fost înmânat din partea Federaţiei Române de Handbal de fosta mare jucătoare Narcisa Lecuşanu iar tricourile de campioane de către primarul Cătălin Cherecheş, un artizan al acestui succes. Lacrimi de bucurie a curs pe terenul de joc dar şi şampanie, aşa cum este normal în momente de acest fel.
     Şi aşa cum a spus şi comentatorul de la Digi Sport 2, Costi Prună, să nu-l uităm nici pe domnul Nicu Bud, cel care a pus prima cărămidă la formarea acestei minunate echipe, căruia îi dorim succese şi mai strălucitoare în Champions League! Spre bucuria maramureşenilor! Şi a românilor!


                                                                                 Gelu Dragoş, membru A.P.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu