duminică, 21 septembrie 2014

Lovitură pentru şeful FRF: Mircea Sandu i-a dat şah-mat lui Burleanu

„Naşul” Mircea Sandu revine în forţă după ce România a câştigat dreptul de a organiza patru partide de la Campionatul European de fotbal din 2020, în timp ce Răzvan Burleanu încasează o lovitură grea.
Planul prin care Razvan Burleanu spera sa-l scoata definitiv din fotbal pe Mircea Sandu este pe cale sa esueze. Presedintele Federatiei anuntase ca Mircea Sandu nu va mai fi sustinut pentru un nou mandat la UEFA si, mai mult, isi propunea sa candideze chiar el pentru un post in Comitetul Executiv al forului european.
Totusi, dupa anuntul privind organizarea EURO 2020 in România, lucrurile au luat o turnura neasteptata, iar membrii Comitetului Executiv al FRF anunta ca-l vor sustine pe Mircea Sandu la alegerile de la UEFA.
"Probabil ca acum isi vor da seama si cei din conducerea FRF ca Mircea Sandu trebuie nominalizat din nou pentru functia de membru in Comitetul Executiv al UEFA si poate chiar pentru cea de vicepresedinte al UEFA", a spus Gino Iorgulescu, presedintele LPF, pentru Mediafax.
Si ceilalti membrii ai Comitetului Executiv al FRF impartasesc aceeasi opinie, iar Mircea Sandu are o sansa foarte mare sa fie propus pentru un nou mandat la UEFA.
Mircea Sandu spera sa devina vicepresedintele UEFA la alegerile de anul urmator.
România va gazdui 4 meciuri de la EURO 2020 - oficial
Bucurestiul va gazdui pe National Arena patru meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020 (trei din grupe si unul din optimi), conform unui anunt facut, vineri, de UEFA.
In cazul in care se va califica la EURO 2020, România va disputa doua meciuri din faza grupelor pe teren propriu.
Alaturi de Bucuresti, vor mai gazdui meciuri din optimi si grupe urmatoarele orase: Copenhaga (Danemarca), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Bilbao (Spania), Budapesta (Ungaria), Bruxelles (Belgia) si Glasgow (Scotia).
Trei meciuri din grupe si cate unul din sferturile de finala vor avea loc in orasele: Munchen (Germania), Baku (Azerbaijan), St. Petersburg (Rusia) si Roma (Italia).
Semifinalele si finala vor avea loc pe stadionul Wembley din Londra.
                                                                                          

                                                                                     C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu