duminică, 31 iulie 2016

Se lansează Unirea TV, proiectul ambițios al unioniștilor !

           
  O televiziune 100% românească și independentă în Republica Moldova este proiectul de mare anvergură al unioniștilor, în spatele căruia se află Blocul Unității Naționale, condus de Constantin Codreanu, transmite tomisnews.ro.
Unirea TV este menit să vină ca un pas înainte în ceea ce privește proiectul de reunificare a României cu Republica Moldova. În contextul presiunii politico-mediatice rusești tot mai apăsătoare din țara soră, basarabenii se mobilizează și au demarat o campanie de fundraising pentru împlinirea acestei dorințe: un post de televiziune unionist!
Campania de strângere de fonduri pentru Unirea TV  a fost lansată în cadrul ultimei Conferințe a Românilor de Pretutindeni desfășurată la București.
„La început de 2016, vorbeam despre cel mai ambițios proiect al nostru – Unirea TV – care să lege cele două maluri de Prut și cele două inimi românești, Chișinău și București. (…) Suntem, acum, pe ultima sută de metri. Urmează lansarea”, a anunțat, marți, Codreanu.
Potrivit inițiatorilor „peste 80% din spațiul media din Republica Moldova este ocupat de posturile TV din Federația Rusă. De 25 de ani, cetățenii sunt supuși unui proces continuu de spălare pe creier, care nu se mai oprește. Televiziunile cu producție locală sunt influențate de interesele politice ale proprietarilor aflați în goana după voturi. Posturile TV din Republica Moldova au devenit instrumente de manipulare și arme anti-Unire. Oamenii nu au acces la informații din surse independente și sunt victime ale acestei situații dezastruoase. A venit timpul să lansăm un post TV independent în Republica Moldova care să nu stea la cheremul oligarhilor. Un post care să nu manipuleze și să informeze corect. Trebuie să oprim îndobitocirea cetățenilor cu falsuri istorice și informații distorsionate din prezent. Informarea corectă este un pas decisiv spre reîntregire prin creșterea numărului unioniștilor. Haideți să punem toţi umărul pentru lansarea postului UNIREA TV!”
Un alt lider basarabean, George Simion, a precizat marți că războiul media de la Chișinău trebuie câștigat de unioniști.
„TREBUIE SĂ CÂȘTIGĂM RĂZBOIUL MEDIATIC LA CHIȘINĂU! Doar noi o putem face! Și o vom face! Pornim un proiect de difuzare de emisiuni unioniste la radio și TV. O să scriu fiecăruia dintre prietenii mei să pună umărul să avem o televiziune unionistă. CU 10 LEI FIECARE POATE AJUTA! UNII CU MAI MULT. PENTRU CĂ UNIREA VA DA IARĂȘI PUTEREA!”, a spus Simion.
Vrei să donezi pentru UNIREA TV? Iată cum:

PayPal: contact.bun@gmail.com
 Donații USD
 Indiegogo: http://igg.me/at/UJ8XARK4suY

 Donaţii MDL

MOLDMD2X334
IBAN: 2258A34381
Banca Beneficiară: BC „Moldinconbank”S.A.
AO TINERII MOLDOVEI, IDNP: 1015620001000

Donații EURO sau RON

EURO – Cont RO54RNCB0088142679350002
RON – Cont RO81RNCB0088142679350001

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, Filiala Universitate,
Bd. Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, Bucureşti,
Cod poştal 030016
Asociația „Platforma Unionistă Acțiunea 2012”
Str. Academiei 37-35, Ap. 2, Cod poștal 10013

Cod Swift RNCBROBU și Cod BIC RNCB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu