marți, 22 august 2017

Despre a Doua Venire a lui Isus

Confuzie referitoare la ce va însemna a doua Mea venire


Mesajul (89) din Cartea Adevărului

Iubita Mea fiică, mulți oameni se întreabă ce înseamnă cu adevărat A Doua Mea Venire. Așadar să vă explic.
Prima dată am venit în lume să mântuiesc omenirea de întunericul veșnic, ca să aibă parte de Viața Veșnică. Dumnezeu, Tatăl Atotputernic, M-a trimis din Milostivirea Sa, pentru ca toți copiii Săi să primească viață. Fiindcă până atunci, din cauza păcatelor lui Adam și ale Evei, acest lucru nu ar fi fost posibil. De data aceasta vin să-i răsplătesc pe toți aceia care Mă urmează.
În lume, confuzia legată de acest eveniment este mare. Mulți oameni cred că A Doua Mea Venire indică faptul că a venit sfârșitul lumii. Nu este așa, în loc de sfârșitul lumii va fi Sfârșitul Timpurilor, când satana și discipolii săi, care provoacă o nefericire de nespus, vor fi izgoniți de pe pământ timp de 1000 ani.
Despre Noul Paradis pe Pământ
Acest Nou Paradis promis de Mine va fi când Cerul și Pământul se vor uni. Viața nouă pe care le-o voi da tuturor discipolilor Mei fideli va fi plină de iubire și glorie. Voi, discipolii Mei, va trebui să suferiți mult până se va produce această transformare. Ca să ajut lumii să se pregătească pentru acest mare eveniment, vă aduc mai întâi darul Milostivirii Mele. Marele Avertisment, care va da fiecăruia șansa să-și vadă păcatele și modul în care Mă ofensează, vă va permite cunoașterea Adevărului. Numai atunci veți înțelege durerea pe care o simt, când veți realiza mizeria păcatului care este în voi.
O privire asupra a ceea ce se va petrece la Judecata de Apoi
Permițându-vă să fiți martorii acestui mare act al Milostivirii Mele, veți putea să aruncați o privire asupra a ceea ce se va petrece în ziua Judecății de Apoi. Astfel mai primiți încă o șansă echitabilă ca să reveniți la Mine. Precum vedeți, vă iubesc pe toți atât de profund și pătimaș încât fac tot posibilul să vă salvez din ghearele înșelătorului.
Vă atrag atenția că satana își va înteți activitatea și se va folosi de frații voștri ca să vă convingă să Îmi întoarceți spatele, în pofida Marelui Avertisment. Acum trebuie să vă deschideți mintea, să lăsați deoparte orice raționament omenesc, ca să puteți accepta adevărul existenței voastre pe pământ. Toate minciunile formulate științific prin gândire logică omenească sunt folosite ca să vă împiedice să acceptați Adevărul.
Copiii Mei, satana nu vrea ca voi să veniți la Mine. Trebuie zdrobită strânsoarea lui, însă aceasta nu se poate face decât cu ajutorul vostru. Nu-i permiteți să vă tulbure judecata cu minciunile lui. Vă va fi foarte greu să-i ignorați argumentele, batjocura și sarcasmul, acesta fiind modul lui de a opera.
Satana va lucra prin ceilalți oameni ca să vă descurajeze
Mulți dintre voi nu vor ști că satana va lucra împotriva voastră prin alți oameni de ale căror opinii voi țineți seama. Dar exact așa lucrează el. Va acționa folosindu-se de bietele suflete care sunt atrase de întuneric. El va face astfel încât mintea lor să fie blocată în fața adevărului măreției Mele și a vieții veșnice la care sunteți îndreptățiți. Niciodată să nu permiteți ca influența sa să afecteze iubirea voastră pentru Mine. Nu uitați că el nu va câștiga niciodată această bătălie, iar bietele suflete care-l urmează vor ajunge împreună cu el, în iad. Dacă năzuiți spre Viața Veșnică atunci folosiți acest timp, cât mai sunteți pe Pământ, ca să-l renegați pe satana.
Eu voi domni 1000 de ani pe Pământ
Fiica Mea, eu voi domni 1000 ani pe Pământ. Nu mai comiteți greșeli spunând că Eu sunt responsabil pentru faptele ce se întâmplă azi pe Pământ. Am pregătit acum calea către Împărăția Mea de pe Pământ și acest moment este aproape, mult mai aproape decât mulți dintre voi ar crede. Bucurați-vă pentru această veste, pentru că va fi salutată de toți. Suferința va înceta în întreaga lume. Atunci fântâna dragostei și a gloriei se va revărsa asupra tuturor copiilor Mei.
Noul Paradis va depăși orice închipuire, dar ascultați-Mă: această nouă viață vă va oferi vouă, tuturor credincioșilor Mei devotați, un trai fără griji. Nu veți duce lipsă de nimic. Eu vă voi asigura totul. Oricine alege această Împărăție Glorioasă va fi uimit de Nestematele care-l așteaptă acolo. Rugați-vă acum pentru frații voștri, pentru ca și ei să-și deschidă ochii în fața adevărului promisiunilor Mele, pentru ca și ei să poată intra în această nouă viață de pe Pământ.


Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu