marți, 13 noiembrie 2018

Au început înscrierile în Concursul Jurnalul Exploratorului Isteț!



 Dragi dascăli,
 
Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la cea de-a X-a edi
ție a Concursului Național „Jurnalul Exploratorului Isteț”!

 
Lua
ți-vă mănușile, trageți-vă fesurile peste urechi, ascundeți-vă nasul în fulare, puneți patinele în bagaje și haideți cu noi! Mergem la Poli, dar temperaturile neprietenoase nu trebuie să vă sperie. Bem un ceai fierbinte în igluurile căptușite cu blană ale inuiților, în timp ce ascultăm poveștile lor vânătorești (aveți grijă să le credeți doar pe jumătate, vânătorii sunt cunoscuți pentru talentul de a face din țânțar armăsar sau, în cazul de față, din focă urs polar), apoi mergem cu sania trasă de cerbi caribu la o partidă de pescuit la copcă. Admirăm coloniile de pinguini (pe care nu-i găsim la ambii Poli, cum am fi tentați să credem) și pândim spectaculoasele aurore boreale sau australe, ale căror lumini fascinante aproape că ni se vor imprima pe retină. Da, avem toate premisele pentru o călătorie cu totul și cu totul specială!
 
Sună bine. Vreau mai multe informa
ții!
 
Concursul Na
țional “Jurnalul Exploratorului Isteț” este parte integrantă a amplului și îndrăznețului proiect internațional Discovery - Descoperă lumea, proiect la care mulți dintre dumneavoastră ați luat deja parte și care se regăsește anul acesta în CAER la poziția 1914. 
 
Cui se adresează concursul “Jurnalul Exploratorului Iste
ț”?

Tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 3
și 14 ani, ce manifestă un interes inextingibil pentru geografie, biologie și cunoașterea mediului, avizi de cunoaștere și, – de ce nu? – de recunoaștere.

Ce con
ține pachetul de concurs?
 
Fiecare dintre participan
ți va primi, fără excepție, atât o diplomă de merit și un premiu de participare inspirat, util și adaptat vârstei, cât și revista exploratorului, mustind de imagini și întrebări savuroase.
 
Oferim, în ideea de a însufle
ți și mai mult competiția, câte o medalie de aur la fiecare 10 copii înscriși. Aceasta va fi oferită de cadrele didactice coordonatoare exploratorilor isteți care vor răspunde corect în cel mai scurt timp întrebărilor propuse de noi. Testăm, așadar, atât cunoștințele, cât și viteza de reacție.
 
Calitatea are întotdeauna un pre
ț. Care este acesta?
 
Există lucruri excep
ționale la un preț mic, iar noi suntem aici pentru a demonstra acest lucru.  Prețul pachetului de concurs este de numai 11 RON/copil înscris. 
 
Avem o politică de discount-uri extrem de avantajoasă:
 
- 3 RON/înscriere - acesta va fi discount-ul unită
ților ce vor înscrie un număr cuprins între 10 și 49 de participanți;
- 4 RON/înscriere - acesta va fi discount-ul alocat unită
ților ce vor înscrie un număr de minim 50 de participanți.
 
Iar beneficiile dumneavoastră nu se opresc aici!
 
Toate documentele
și materialele de concurs vor fi integrate într-un colet ce vă va fi livrat prin curier rapid, cu plata la livrare. Scutiți, astfel, mult timp și energie.
 
Cheltuielile de expedi
ție vor fi suportate integral de noi în cazul în care numărul de înscrieri/unitate va fi de minimum 20 de copii. Tracasantele deplasări la poștă sau la bancă rămân, așadar, de domeniul trecutului.
 
De re
ținut: Nu se admit comenzi mai mici de 5 pachete/coordonator. 
 
Contravaloarea comenzilor ce con
țin între 5-9 pachete se va achita în avans, la BCR sau prin mandat poștal, iar materialele vor fi expediate prin intermediul serviciului de poștă. Acestor comenzi nu li se aplică niciun discount.
 
Comenzile ce con
țin între 10-19 pachete se vor trimite prin curier rapid și se vor plăti în sistem ramburs (în momentul primirii coletului), taxele de expediție în valoare de 20 de lei fiind suportate de către destinatar. Acestor comenzi le se aplică un discount de 3 RON/copil înscris.
 
Da, ave
ți cele mai pertinente argumente. Cum mă înscriu?
 
Există două modalită
ți de a vă înscrie:
 
1. Online, prin completarea formularului de înscriere ce poate fi găsit pe site-ul
www.discovery-educational.com, la secțiunea Înscriere online, subsecțiuneaÎnscriere online Jurnalul Exploratorului Isteț;
 
2. Telefonic, sunând la unul dintre următoarele numere de telefon:
 0765/036.056 (Ioana Berariu);
 0722/228.529 (Ramona Mitru
ți).
 
Data-limită pentru efectuarea înscrierilor: 11-25 noiembrie
Perioada de prelungiri a înscrierilor: 26 noiembrie – 2 decembrie

 

VĂ A
ȘTEPTĂM CU DRAG ALĂTURI DE NOI!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu