luni, 18 februarie 2019

Cercetare cu premii!

 

Buna ziua,
 
Va invitam sa participati la cercetarea cu premii care are drept scop crearea de produse educationale de calitate pentru scoli, profesori si elevi, precum si identificarea de finantari/sponsorizari pe care sa le accesam impreuna cu dvs.

Raspunzand la chestionar castigati urmatoarele premii:
  • Premiul nr 1: Toti respondentii primesc un cod de activare pentru platforma educationala de lectii interactive mozaBook.
  • Premiul nr 2: Respondentii care completeaza pana la 18.02.2019 primesc un cod de reducere de 10% pentru achizitia de bijuterii si un cadou in urma achizitiei.
  • Premiul nr 3: Primii 100 de respondenti primesc cheia de inscriere pentru cursul eLearning TRAVEL ENGLISH LEARNING ASSISTANT (Limba engleza pentru calatorie).
  • Premiul nr 4: Daca veti completa adresa de e-mail la finalul formularului, veti intra automat in tombola pentru a castiga unul dintre premiile:
         - 2 bilete la Conferinta Internationala Digitalizarea Educatiei Editia a IIa,  ucuresti, noiembrie 2019;
       - 2 bilete pentru profesori la una dintre Conferintele SuperTeach desfasurate in 2019, dupa data de 8 martie, in functie de locurile disponibile.
 
Va rugam sa completati chestionarul de mai jos pana la data 21.02.2018, apasand butonul completeaza chestionarul!
 
 
Click aici pentru a completa chestionarul
 
 
De asemenea, avem rugamintea la dvs. sa copiati si sa distribuiti acest link
https://goo.gl/forms/EBDTBZ5z6ZNngTDq1
sau sa dati mai departe emailul si la cunostintele dvs. profesori sau in grupurile de profesori la care aveti acces.
 
Va multumim pentru implicarea dvs., va uram succes la tombola si sa va bucurati de premiile garantate. Fiecare raspuns ne aduce mai aproape de oferirea unor solutii educationale utile pentru noi, cei implicati in sistemul educational: scoli, profesori, elevi, ong-uri, companii si alte organizatii care pot sustine prin sponsorizari educatia din Romania.
 
 
In final, dorim sa multumim companiilor care ne-au sprijinit anul trecut. Unul dintre sponsorii principali ai conferintei de anul trecut a fost SLooP. SLooP au fost cei care ne-au incantat cu gusturile exotice ale sucurilor produse de ei. SLooP si-a propus sa aduca pe masa romanilor mai multe fructe si legume. Au momentan o promotie prin care primiti automat o termo-geanta in urma achizitiei a 2 sucuri din gama lor. Promotia e valabila pana la 10 martie.
Dati click pe linkul de mai jos pentru a accesa informatiile SLooP
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu