joi, 28 februarie 2019

Cum rămâne cu „Statul de drept”, prea-strâmbilor ipocriţi ai Înaltei Poarţi?

De-a lungul ultimelor decenii, prin lumea largă au bântuit tot felul de „anomalii”: „Gripa Spaniolă”, „Gripa Asiatica”, Virusul„ H3N2”, „Boala vacii nebune”, Virusul „H5N1”, „Gripa aviară”, „Pesta porcină”, pesta „LCK1”… Ce ţi-e şi cu minunile astea, create pe lamelă de minţi diabolice! După Crăciun şi Anul Nou, în România, minunile apar una după alta. Precum în 2006 gripa aviară a rămas fără fulgi, la sfârşitul lui 2018, toate focarele de pestă porcină din România au rămas fără şorici.

Alertele au dispărut rapid, aşa cum au venit, de pe prima pagină a fiţuicilor făcătoare de „fake news”, iar pe ecranele tv pestele şi gripele au devenit incolore. Dar nu vă impacientaţi, pentru schimbarea „decorului” şi-a făcut apariţia isteria epidemiei de gripă bipedă. Mor pe capete (ca în oricare alt an… dar asta nu se (s)pune…); copii, bătrâni, tineri – cu sau fără alte afecţiuni la bord, cu sau fără vaccin antigripal injectat preventiv. Desigur, e vorba de vaccinuri din import, fiindcă românescului Institut „Cantacuzino” au avut grijă corporaţiile farmaceutice şi trădătorii de ţară să-i facă de petrecanie prin procedura „pas cu pas”.
„Codex alimentarius” şi Monsanto au transformat populaţia României în cobai
Controlate sau plantate, „gripele” şi „pestele” de care am amintit se înscriu perfect în „prorocirea” făcută cu ani în urmă de un „guru” aproape centenar al planetei: „Reducerea populaţiei ţărilor sărace este vitală pentru securitatea Statelor Unite”[1]. Specialiştii consideră probabilă chiar o pandemie… şi nu numai. Industria farmaceutică şi cea alimentară împărtăşesc acelaşi interes, motiv pentru care, industria farmaceutică distruge, de ani buni, orice inovaţie sau descoperire ştiinţifică capabilă să trateze bolile umanităţii: SIDA, Ebola, cancerul, diabetul, bolile cardiovasculare… De perioada în care Dacian Cioloş a condus Ministerul Agriculturii şi introdus în mod experimental în România „Codex alimentarius” şi a deschis larg porţile Monsanto, transformând populaţia României în cobai al experimentelor vă mai aminţiţi?
„Această Românie este încredinţată mâinilor voastre”
În luna mai a anului 1999, Papa Ioan Paul al II-lea s-a adresat românilor: „Românie, ţară-punte între Orient şi Occident, punct de răscruce între Europa centrală şi cea orientală, Românie, pe care tradiţia o numeşte cu frumosul titlu de « Grădina Maicii Domnului » […] Această Românie este încredinţată mâinilor voastre”. Coincidenţă sau nu, în 2019, tot în luna mai, tot în România, lăsată pe mâinile unor nevrednici, se va desăvârşi „ciudata” şi mult controversata vizită a Papei Francisc pe meleaguri transilvane. Gura lumii sporovăieşte că printr-o minune, „gazdele” de drept şi de fapt vor lipsi, lăsaţi fiind unii de pe meleagul Pestei roşu-alb-verde să-l întâmpine. România, pe rele mâini a ajuns, aşa că Te rugăm Doamne, fereşte-ne de vreo „Gripă papală”!
Pesta „L.C.K.1” – „Alice în Ţara minunilor”
Cum spuneam, pe tărâmul Grădinii Maicii Domnului, minunile apar ca ciupercile după ploaie şi nu oricum: ambasadorii occidentali calcă în picioare convenţiile diplomatice şi nimeni nu-i ia la rost, escrocii au certificate de oameni de onoare, hoţii şi jefuitorii, paşapoarte diplomatice şi conturi grase în paradisuri financiare, politicienilor li se dă cu agheasmă pentru iertarea păcatelor… Să tot fii infractor în Grădina Maicii Domnului! Dacă Gauleiterul partenerului strategic şi mulţi alţi viziri, cu sau fără lalele, au decorat-o şi au cadorisit-o cu tot felul de onoruri („justiţia ştie de ce!”), „Înaltul” K.W.I. a citit încet,  a priceput foarte încet, a decis şi mai încet. În cele din urmă, de voie, de nevoie, a fost obligat s-o dea jos din fotoliul pe „Nibelunga din curbura Carpaților, în piept cu « Legiunea de Onoare», pe umăr cu «Steaua Polară»”, care tăia şi spânzura după placul celor care au urcat-o pe piedestal – ambasadele Ipocritului Occident. A „decorat-o” şi el cu „a treia cizmă” şi i-a dat „liber”. Başca dosare, protocoale şi alte vrăjitorii Made D.N.A. Grijuliu, Bruxelles-ul i-a sugerat mazilitei să nu-şi facă gânduri rele, să „catindeze” (cu sau fără dosare penale) la o înaltă funcţie europeană, că de vrăji are grijă el, Marele Babilon. Ea, doar, să arunce la coş. Păi cum rămâne cu „Statul de drept”, prea-strâmbilor ipocriţi ai Înaltei Poarţi?
Nici Mafalda, nici simbolul curățeniei, nici al libertății…
În ton cu miracolele din Grădina Maicii Domnului, găsesc edificator comentariul unui jurnalist privind serialul „Ce vrăji a mai făcut…”: „Laura Codruța Kovesi se socotea buricul pămîntului, şefa deratizării morale în România. Plină de emfază, zicea: « Noi suntem D.N.A. ! […] Sunt Luluța de la C.I.A. și țineți-vă gura că vă ia mama dracului ! ». Acum descoperă că lumea o tratează ca pe un nimeni… că nu este nici Mafalda, nici simbolul curățeniei, nici al libertății… au început să-i iasă « bubele» pe nas și pe bărbie: Oradea, Ploiești, S.R.I., bodyguardul […]. Ultima ei zvîcnire a fost lansarea unei plîngeri la C.E.D.O. […] dar debarcarea mediocrei absolvente de drept de la Facultatea din Cluj-Napoca n-are legătură cu nici drepturile omului, nici cu C.E.D.O. A revenit pe prima pagină pentru cîteva ore, scufundîndu-se și mai adînc decît înainte în anonimatul în care locuia”[2].
România va plăti scump acest experiment nesăbuit de creare a unui robot justiţiar, pentru satisfacerea orgoliilor unor corupţi iresponsabili. Ca să nu mai vorbim că România a avut parte, de câteva decenii, doar de preşedinţi şi guvernanţi care au luat-o razna şi au creat un câmp lucrativ pentru borfaşi şi trădători.
[1] Henry Kissinger, National Security Study Memorandum  – 1974.
Autor: Ion Măldărescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu