marți, 21 ianuarie 2014

Doi morţi, cinci răniţi şi multe întrebări pentru autorităţi!

Adrian Iovan, cel care pilota avionul prabusit in judetul Cluj, a murit, potrivit unor reprezentanti ai MAI. Totodata, o femeie, medic rezident, a fost resuscitata, primind ingrijiri medicale de specialitate, dar şi aceasta a decedat, au informat sursele citate. Prim adjunctul sefului ISU Alba, Cornel Oprisa, a declarat ca pasagerii sunt cautati de circa 100-150 de persoane din judetele Cluj, Alba, Bihor si Hunedoara-salvamontisti, pompieri, politisti etc., dar ca deocamdata n-a putut fi stabilit cu exactitate locul accidentului. El a mai spus ca se putea comunica cu pasagerii printr-o statie, acestia informand ca sunt intr-o padure de brazi si ca undeva in departare s-ar vedea o parte dintr-o partie de schi. Potrivit lui Cornel Oprisa, pasagerii avionului spun ca si-au aprins focul si ca fac semnale luminoase cu lanterna. 
Un padurar a anuntat luni seara prin 112 dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Alba ca a ajuns in locul in care a aterizat fortat in muntii Apuseniun avion care transporta o echipa medicala. El a spus ca avionul s-ar afla in zona varfului Petreasa, loc spre care se indreptau salvatorii mobilizati in zona. 
Doi dintre ranitii in accidentul aviatic au fost coborati, de catre cei care i-au gasit, intr-o zona de unde vor putea fi preluati cu ambulanta, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Unirea" Alba, plutonier Alina Balas. 
In locul in care au fost gasiti ranitii a ajuns si un echipaj de la Salvamont Bihor. 
Un avion de mici dimensiuni, de tip BN 2, a aterizat fortat, luni dupa-amiaza, in zona Belis, Pasul Ursoaia, in urma unei probleme aparute la bord. Avionul decolase de pe Aeroportul Baneasa din Bucuresti si se indrepta spre Oradea. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu