luni, 27 ianuarie 2014

Editorial - Izvoarecodrene.blogspot.ro, un site cu sute de mii de cititori!

Aparent, scrisul e o activitate la îndemâna oricui, o îndeletnicire uşoară, accesibilă şi plăcută. Aşa este, cu precizarea că a scrie nu duce automat la a fi citit!
De când internetul este accesibil maselor, toată lumea s-a apucat de scris. Pe bloguri, forumuri, reţele de socializare etc. Diferenţa de calitate se face, însă, acolo unde un autor strânge în jurul său mai mulţi cititori, se face acolo unde tot mai mulţi oameni găsesc informaţia de care au nevoie sau  unde consumă atitudinea frumos ambalată şi prezentată de un scriitor care manifestă grijă reală pentru interesul cititorului.
Respect deosebit pentru cei care au trecut proba timpului, care s-au impus pe o “piaţă” virtuală suprasaturată! În cazul de faţă, RESPECT pentru publicaţia online http://izvoarecodrene.blogspot.ro/ care zilele acestea “sărbătoreşte” o cifră rotundă de cititori: 200.000!
Atunci când zeci, sute de mii de oameni se hrănesc spiritual cu ale tale cuvinte, când ideile tale sunt asimilate de o mare masă de oameni sau când reuşeşti să reprezinţi curentele de gândire în care cititorii se regăsesc... atunci se poate spune că eşti un profesionist! În cazul de faţă, profesionistul de care vorbesc este Gelu Dragoş, administratorul siteului amintit mai sus.
Felicitări, Gelu, şi-ţi doresc un lucru simplu: să nu te părăsească în veci tinereţea sufletului tău cald, să reverşi peste noi mereu şi mereu cuvintele tale care ne-au încălzit spiritual şi mâine-poimâine să ne chemi să-ţi admirăm milionul de cititori!


                                                                Cornel SABOU

Un comentariu: