joi, 22 octombrie 2015

Boli la care eşti predispus în funcţie de zodie


Te-ai intrebat vreodata de ce pe unii dintre noi ne afecteaza mai mult anumite boli?! Afla ca, acest lucru este absolut normal, din cauza unei predispozitii pe care fiecare dintre noi o are, iar aceasta predispozitie este data chiar si de semnul zodiacal in care suntem nascuti.Citeste randurile de mai jos si vezi care sunt bolile specifice zodiei tale si invata sa te protejezi!

Berbec
Pentru ca esti o fire foarte impulsiva, bolile care te pot afecta cel mai grav sunt, in principal, cele cauzate de stres, precum: depresia, tulburarile de somn sau chiar accidentele vasculare. Incearca, asadar, sa adopti o atitudine mai calma, pentru a-ti pastra sanatatea.
Taur
Nativii din aceasta zodie sunt, adesea, raciti. Asadar, principalele probleme sunt cele care tin de zona gatului. Amigdalitele, faringitele si laringitele, dar si tulburarile ce tin de tiroida sunt probleme care te pot afecta.
Gemeni
In ceea ce ii priveste pe nativii din zodia Gemeni, acestia se confrunta adesea cu probleme osoase, precum reumatismul. De asemenea, daca te-ai nascut sub acest semn, esti predispusa la accidentari. In plus, nici problemele vasculare nu te vor ocoli si, de aceea, este indicat sa faci miscare. In perioada rece, va trebui sa te imbraci cu mai mult simt de raspundere, fiindca poti face usor o pneumonie sau o bronsita.
Rac
In cazul tau, se pare ca stomacul reprezinta organul cel mai sensibil. De aceea, daca nu vei avea un program ordonat si vei sari peste mesele principale, risti sa fii afectata de gastrita sau chiar de ulcer.
Leu
Leii sunt predispusi la problemele cardiace-tahicardii, aritmii, hipertensiune, precum si la cele ce tin de zona lombara. Asadar, durerile de spate pot fi agravate, uneori, de anumite activitati fizice si chiar de vreme.
Fecioara
Daca te-ai nascut in aceasta zodie, trebuie sa stii ca nu poti manca orice, fiindca sistemul tau digestiv este ceva mai sensibil. De asemenea, este posibil sa fii afectata de depresii sau chiar tulburari comportamentale, care sa necesite un consult de specialitate.
Balanta
Durerile de cap se numara printre cele mai frecvente probleme ale acestor native. De asemenea, trebuie sa ai mare grija, deoarece esti predispusa la probleme renale, care, netratate, se pot agrava.
Scorpion
In cazul nativilor din zodia scorpion, problemele osoase ce tin de zona spatelui sunt frecvente. Asadar, te poti confrunta cu scolioze si chiar cu hernia. In ceea ce ii priveste pe acesti nativi, ei sunt predispusi si la bolile cu transmitere sexuala, pe care le contracteaza mai usor decat alte zodii.
Sagetator
Majoritatea nativilor nascuti sub semnul Sagetatorului se confrunta cu probleme vasculare, precum si cu cele cardiace. De asemenea, se pare ca nici cu nervii nu stai foarte bine, prin urmare, esti predispusa la bolile cauzate de stres, precum ulcerul sau depresia.
Capricorn
Problemele osoase sunt principala bataie de cap a celor nascuti in Capricorn. Astfel, durerile de genunchi, sensibilitatea articulara si chiar reumatismul sunt frecvente in cazul acestor nativi.
Varsator
Daca esti nascuta in aceasta zodie, va trebui sa depui ceva mai mult efort fizic, deoarece sedentarismul te poate afecta intr-un mod mai evident si mai grav. De asemenea, va trebui sa acorzi importanta si regimului alimentar, fiindca esti predispusa la boli ale sistemului digestiv.
Pesti
Pestii au o sensibilitate ceva mai mare la nivelul membrelor inferioare si, de aceea, este bine sa previi orice afectiune din aceasta zona. In plus, simplele raceli tind sa se complice in bronsite sau chiar pneumonii si, de aceea, trebuie sa ai grija  si sa le tratezi corespunzator.

                                                               dr. Iulian COZA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu