joi, 22 octombrie 2015

Comunicat de presă - senator PSD Sorin Marius BOTA

22.10.2015



Apă şi canalizare în comuna Cicârlău


          Problema alimentării cu apă şi a canalizării în comuna Cicârlău, o comună aflată la doar 15 km de municipiul reşedinţă de judeţ, Baia Mare, este una arzătoare pentru cetăţenii comunei în anul 2015. A trecut multă apă pe Someş de când cetăţenii din această comună aşteaptă intrarea lor în civilizaţie.
Reţelele de socializare ajută foarte mult, în momentul de faţă, ca păsurile şi nevoile oamenilor să ajungă la urechile celor care îi reprezintă. Aşa s-a întâmplat şi în cazul de faţă când, un cetăţean al comunei Cicârlău l-a abordat pe senatorul maramureşean Sorin Bota pe o reţea de socializare cu problema apei şi a canalizării din comună.
          „Din păcate, actualul primar este incapabil să negocieze, să discute cu cei din Tăuţii Măgherăuş sau cu alte persoane care îl pot ajuta în această problemă. Pe semne orgoliul lui este mai mare decât interesul de a rezolva problema. Ca un amănunt, în 2009 şi 2010 am reuşit să obţin un acord verbal de la vecinii comunei, dar el nu l-a materializat ca sa nu fie problema rezolvată de mine. Poate, la anul, cetăţenii comunei Cicârlău vor alege un primar care va reuşi să pună mai presus nevoile cetăţenilor decât orgoliul propriu şi să rezolve probema, a declarat senatorul Sorin Bota.
  
                                        Cabinetul  senatorului


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu