luni, 29 februarie 2016

COMUNICAT DE PRESĂ



Marți 1 Martie 2016                   Pentru publicare imediată

Biblioteca județeană PETRE DULFU organizează evenimentul:
SEMINAR CU LANSARE DE CARTE
*** Ce contează? Curajul de a-ți schimba viața! ***

Sunt la modă cărţile motivaţionale. Mulţi caută reţete pentru a avea succes. Dar atunci când suportul unei astfel de cărţi este experienţa de viaţă, cartea capătă greutate. Cartea CE CONTEAZA? Curajul de a-ți schimba viața “este  o lucrare pe care nu o putem încadra în nici un gen literar” după cum a spus scriitorul și profesorul sătmărean Teodor Curpaș

Sătmăreanca Lia Marinela Avram (Ardelean), orădeancă prin adopție de aproape 28 de ani, lanseaza Marti  1 Martie 2016, la Biblioteca Judeteana “Petre Dulfu” Baia Mare, ora 16:30,   o carte inedită ieșită din tiparele unei lansări obișnuite. Inedită fiind combinația pe care o face autoarea  cu un Seminar Motivațional în care va vorbi despre Vis și Valoare.

“Cartea Liei Marinela Avram nu este nici pe departe o simplă carte motivațională, din cele care ies mai nou pe bandă rulantă, ci una născută dintr-o experiență directă de viață, care depășește cu mult amatorismul facil. Cartea este o lecție de viață, trăită de o femeie ambițioasă care a avut într-o zi forța și determinarea de a întoarce spatele unei existențe anoste. Un ghid de străbătut viața, de ieșire definitivă la lumina unei alte trăiri. Curată și adevărată!” a precizat scriitorul Pop Felician.

La rândul ei, scriitoarea ne încurajează spunând că doar “când vei înțelege că tot ce faci contează, cum îți afectează viața și te duce undeva, atunci îți vei schimba atitudinea față de tine însuți, oameni, viață, natură, Dumnezeu. Când vei începe să gândești corect, să fii conştient de puterea din inima ta, abia atunci îți vei lua viața în mâini și vei face ceva frumos cu ea. Și știi de ce? Pentru că vei şti cum să o faci. Acesta este mesajul pe care doresc să vi-l transmit prin rândurile acestei cărţi. O carte despre Adevăr, Curaj, Putere, Voinţă şi Credinţă, ingrediente necesare pentru a-ţi crea o nouă viaţă. Şi dacă eu am putut, oricine poate”.


Cartea Liei Marinela Avram, „Ce conteaza? Curajul de a-ţi schimba viaţa” înseamnă forţa şi determinarea de a te cunoaşte cu adevărat şi de a găsi resorturile necesare pentru a lua deciziile corecte, de a te reinventa şi de a-ţi schimba în bine viaţa. Este o carte foarte atent orchestrată și conține aproximativ 40 de capitole în care sunt cuprinse toate aspectele pe care le poate trăi un om în viața de zi cu zi.



Lia Marinela Avram scrie despre lucrurile care contează cu adevărat, despre faptul că „reţeta de succes” se bazează pe iubire, bunătate, optimism, pe forţele pozitive: „Schimbându-ţi deciziile şi alegerile îţi poţi schimba circumstanţele! Schimbându-ţi acţiunile îţi poţi schimba rezultatele! Schimbându-ţi gândurile îţi poti schimba viaţa! Doar să ai curajul şi îndrăzneala necesară! Iar la asta te poate ajuta cartea mea”.


Scriitoarea îndeamnă la regăsirea puterii interioare care există în fiecare dintre noi, trăirea vieții la adevăratul potențial, descoperirea vocației, a darului cu care am fost înzestrați la naștere, la curaj, încredere, perseverență, credință, bunătate, iertare și acțiune. Îndeamnă la a da valoare lucrurilor care contează cu adevărat. ‘’Evenimentul este deschis pentru toți cei care doresc să afle pe ce să te bazezi  și cum să ai curajul să faci schimbări în viață, făcând alegeri sănătoase și corecte, făcând un pas  către o viață împlinită”, ne-a declarat autoarea.

                                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu