sâmbătă, 12 august 2017

Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Toronto


 Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Toronto dupa o victorie convingatoare in duelul cu frantuzoaica Garcia. Simona s-a impus in ceva mai mult de o ora de joc, cu scorul de 6-4, 6-2.
Cu 14 ore intarziere, partida fiind programata initial in noaptea de vineri spre sambata, dar amanata din cauza ploii, Halep si Garcia au intrat pe terenul doi de la Toronto pregatite de duelul pentru semifinale.
Primul set a fost foarte echilibrat, ambele sportive mergand bine cu serviciul. Halep a avut patru sanse de break pe care le-a ratat intr-un game, pentru ca apoi sa salveze doua mingi de break ale adversarei.
In fine, Simona a reusit sa faca diferenta in game-ul noua, servind apoi pentru castigarea primului set.
Actul secund a fost unul la discretia româncei, Caroline Garcia cazand psihic si jucand din inertie in foarte multe momente.
Halep a facut doua breakuri si s-a impus cu un categoric 6-2.
Sambata noaptea, in jurul orei 01:00, ora României, Simona va reveni pe teren pentru meciul din semifialele turneului de la Toronto, partidă transmisă LIVE de Digi Sport 2.
Sportiva noastra le-a multumit si românilor prezenti in numar mare in tribune, marturisind ca si-a dorit sa realizeze aceasta performanta pentru a-i multumi şi pe ei.
"Am fost putin obosita din cauza amanarii, mi-a fost greu sa astept 7 ore, insa m-am pregatit bine pentru aceasta partida. Caroline a jucat bine, dar eu am incercat sa fac totul pentru a castiga. Imi doream sa joc o noua semifinala aici, in fata acestui public care ma sustine atat de mult", a spus Simona la finalul partidei.
Intrebata despre semifinala de la Toronto pe care o va juca peste mai putin de sase ore, Simona a explicat ca va incerca sa se impuna si sa mearga in marea finala.
"Nu va fi usor sa joc doua meciuri intr-o zi, voi face totul pentru a evolua mai bine. Voi intalni o adversara puternica, insa am sa incerc sa intru pe teren pentru a ma bucura de aceasta intalnire si pentru a castiga", a mai spus Halep.
In duelul pentru marea finala din Canada, românca se va duela cu Elina Svitolina, cea care s-a impus surprinzator in sfertul de finala cu Garbine Muguruza, campioana de la Wimbledon.


                                                                                     C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu