joi, 19 octombrie 2017

FCSB castiga in Israel si e foarte aproape de primavara Europa League


FCSB s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Hapoel Beer Sheva, in grupa G a Europa League, si este foarte aproape de calificarea in 16-imile competitiei.
Vicecampioana Romaniei are noua puncte acumulate in primele trei etape si-si poate asigura calificarea inca de etapa viitoare.
Formatia lui Nicolae Dica a inceput bine meciul, iar Budescu a fost aproape de gol inca din minutul 2, dar sutul sau s-a dus milimetric pe langa bara.
Israelienii au inceput sa preseze si au echilibrat meciul, iar in minutul 17 au avut un gol anulat pentru un ofsaid la limita.
FCSB l-a pierdut pe Benzar din cauza unei accidentari ce pare grava, iar vicecampioana a fost salvata si in minutul 29, cand Nita a parat excelent la un sut al lui Tony.
S-a intrat la pauza cu un 0-0 incrancenat, insa in repriza a doua israelienii au inceput ceva mai bine, dar Nita a fost din nou la post.
Jocul a fost decis insa de o schimbare facuta de Nicolae Dica in minutul 70, care l-a trimis pe Harlem Gnohere in locul lui Florin Tanase.
Varful francez a inscris chiar la prima actiune, la cateva secunde dupa ce a intrat pe teren, cu un sut plasat langa bara, dintr-o pasa a lui Teixeira.
Cinci minute mai tarziu, francezul a realizat dubla, cu o lovitura de cap dupa o centrare perfecta a lui Budescu.
Israelienii au avut nevoie de ceva timp de a-si reveni, insa au redus din diferenta in minutul 87, dupa o minge respinsa gresit de Nita, de care Cuenca a profitat.
Au urmat cateva minute de emotii, arbitrul a trecut cu vederea un hent in careu comis de Planici, dar in cele din urma formatia ros-albastra a obtinut victoria.
In cealalta partida din grupa G, Lugano a invins surprinzator Viktoria Plzen cu 3-2.

Dupa rezultatele inregistrate joi seara, clasamentul grupei arata astfel: 
1. FCSB 9p,
 2. Lugano 3p, 
3. Viktoria Plzen 3p, 
4. Hapoel Beer Sheva 3p.


In etapa urmatoare, programata pe 3 noiembrie, FCSB va primi vizita lui Hapoel Beer Sheva, in timp ce Lugano se va deplasa la Plzen.

                                                                                                                   C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu