miercuri, 28 martie 2018

JANDARMERIA MARAMUREŞ. REVEDERE CU CADRELE ÎN REZERVĂ ŞI RETRAGERE ALE UNITĂŢII


În cadrul activităţilor desfăşurate cu ocazia aniversării a 168 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române, în data de 27 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş a avut loc o întâlnire între cadrele în activitate ale Jandarmeriei maramureşene şi cadrele în rezervă şi retragere.
         Debutul activităţilor a fost marcat prin adresarea de către domnul locotenent colonel Florişteanu Petru Marcel, inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Maramureş a mesajului Inspectorului General al Jandarmeriei Române, colonel                                  
Cucoş Gheorghe-Sebastian şi a mesajului inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Maramureş atât cadrelor în activitate prezente la ceremonie cât şi cadrelor în rezervă şi retragere amintindu-se totodată câţiva paşi importanţi făcuţi de Jandarmeria Maramureşeană.
  Cu prilejul acestei activităţi, am fost onoraţi de vizita camarazilor noştri, cadre militare în rezervă şi în retragere, ocazie cu care am rememorat evenimente din viaţa inspectoratului, am vizionat noul film de prezentare al Jandarmeriei Române şi  ne-am amintit cu admiraţie de reuşitele celor care au servit ca reper prezentei generaţii.      
        La aceste activităţi au fost invitaţi domnul col.(r). Bota Ioan preşedintele Asociaţiei Cultul Eroilor ,,Regina Maria’’ Maramureş, domnul col.(r). Ceterchi Ioan preşedintele Asociaţiei Naţionale a Cadrelor în Rezervă şi în Retragere Maramureş şi nu în ultimul rând domnul Mareş Cristian, directorul Editurii Marist.
       Evenimentul reprezintă un moment important pentru oamenii care de-a lungul carierei militare au reprezentat cu onoare şi profesionalism Arma şi ca în fiecare an, în preajma aniversării Zilei Armei, Jandarmeria Maramureş îşi îndreaptă atenţia în mod special către predecesorii acestei unităţi, către cei care au lăsat în urmă profesia de jandarm, profesie pe care o ducem azi, noi cei activi, mai departe.
          La  finalul activităţii, invitaţii, cadrele în rezervă şi retragere au vizionat imagini semnificative din viaţa Jandarmeriei maramureşene. 


                                                                                    JMM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu