sâmbătă, 14 aprilie 2018

Aşa zişii suporteri ai Stelei şi Rapidului aduc grave prejudicii de imagine „şifonatului” fotbal românesc!


 În derby-ul Ligii a 4-a, Steaua Bucureşti s-a înclinat pe Naţional Arena, scor 1-3 (1-1) cu Academia Rapid Bucureşti, la finele unui meci în care elevii lui Constantin Schumacher şi-au arătat superioritatea din toate punctele de vedere. Elevii lui Ion Ion şi Marius Lăcătuş n-au rezistat presiunii oaspeţilor, după o primă repriză în care au reuşit să echilibreze abia pe final.
Au fost aproape 37.000 de oameni în tribunele NAŢIONAL ARENA, care arată ca după război!
Spectacolul din tribune  a fost umbrit de scenele de violenţă care s-au derulat pe parcurs. S-au încăierat, au scandat cuvinte ce nu pot fi reproduse, au aruncat cu petărzi, fumigene  şi ...scaune de pe cel mai mare stadion din România! Violenţele au început cu mult înaintea fluierului de început al partidei când suporterii celor două „branduri” ale fotbalului românesc s-au purtat ca nişte huligani (ce sunt!) pe străzile capitalei.
Jandarmii prezenţi la eveniment au fost nevoiţi să intervină pentru a menţine ordinea după ce mai mulţi suporteri au aruncat cu scaune şi alte obiecte spre teren.
„A fost nevoie de intrarea jandarmilor în stadion pentru a separa cele două grupuri, iar o parte din suporterii violenţi au fost evacuaţi din arenă. La peluza Sud, sectorul destinat suporterilor Steaua, se aruncă cu scaune şi obiecte contondente către suprafaţa de joc”, a precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei.


                                                                                                 C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu