vineri, 6 aprilie 2018

CSM Bucuresti a zdrobit-o pe Metz in sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucuresti e cu un pas in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce vineri seara a invins-o categoric pe Metz, in prima mansa a sferturilor de finala.
Intr-o atmosfera incendiara in Sala Polivalenta din Bucuresti, campioana Romaniei s-a impus in fata campioanei Frantei la o diferenta incredibila de 13 goluri, scor 34-21 (19-13).
Cu Per Johansson pe banca, sosit in urma cu doar doua saptamani in locul lui Helle Thomsen, CSM Bucuresti a reusit unul dintre cele mai bune meciuri din istorie in fata lui Metz.
Cristina Neagu, Isabelle Gullden si compania au jucat aproape de perfectiune si doar printr-o minune mai pot rata prezenta, pentru a 3-a oara consecutiv, intre primele patru formatii din Europa.
Metz HB, care pentru unii specialisti pleca drept favorita in aceasta confruntare, a trait doar prin slovena Ana Gros, insa aceasta a disparut complet din joc in partea secunda, ca de altfel toata echipa franceza.
O repriza secunda in care Metz a reusit doar 9 goluri, dupa ce n-a marcat in primele 10 minute ale ei.
4.500 de spectatori au fost prezenti in Sala Polivalenta din Bucuresti.
Cristina Neagu a fost cea mai buna marcatoare din tabara noastra, cu 10 reusite din 12 aruncari. Au mai punctat Isabelle Gullden (7), Amanda Kurtovic (5), Majda Mehmedovic (4), Iulia Curea (3), Gnonsiane Niombla (2), Oana Manea (1), Line Jorgensen (1) si Malm Frafjord (1).
Mansa retur e programata pe 15 aprilie, in Franta.


                                                                                                    I.G.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu