miercuri, 11 septembrie 2019

România pierde în Danemarca iar puştii lui Rădoi au început cu stângul!


Nationala de tineret a României a debutat cu o infrangere dramatica in preliminariile Euro 2021, elevii lui Radoi pierzand la limita, scor 2-1, in deplasarea din Danemarca.

Rezultatul putea fi mult mai bun pentru noi daca Florinel Coman nu rata o lovitura de la 11 metri in prelungirile partidei.

Intalnirea de la Aalborg a inceput cum nu se putea mai prost pentru noul "tineret", selectionerul Radoi fiind nevoit sa alinieze un prim "11" complet diferit fata de cel de la Campionatul European din vara.

Danezii au deschis scorul la prima actiune de poarta, Olsen punctand cu un sut plasat dupa ce a trecut pe langa trei jucatori romani in careul nostru.

Evolutia micilor "tricolori" a fost in continuare una sub asteptari, tot nordicii fiind cei care au presat si au avut ocazii importante de a se desprinde, inclusiv o bara.

Partea secunda a inceput la fel de prost pentru noi, Olsen reusind "dubla" cu o reluare simpla, din centrul careului, dupa o faza inceputa de la o eroare mare a romanilor.

A urmat o noua baza a danezilor si apoi revenirea noastra, elevii lui Radoi aratand pe final ca pot sa spere la turneul final.

Florinel Coman a redus din diferenta in minutul 80 cu un sut de la 25 de metri ce a prins pamantul in fata portarului, insa tot jucatorul FCSB a "ingropat" nationala noastra ratand un penalti scos de Ganea in minutele de prelungire.

ECHIPELE DE START

Danemarca: Christensen - Anyembe, Sorensen, Nelsson (cpt), Poulsen - Hjulmand, Nartey, Holse - Olsen, Bruun Larsen, Dreyer
Rezerve: Vindhal-Jensen, Odgaard, Jensen, Ibsen, Amundsen, Damsgaard, Madsen, Kofod, Rasmussen
Antrenor: Albert Capellas Herms

România: Aioani - Ratiu, Pascanu, Dima, Boboc - Dragomir, T. Baluta (cpt), Olaru - Dragus, Petre, Fl. Coman
Rezerve: Dur-Bozoanca, Grigore, Ganea, Oaida, Chindris, Velisar, Ciobanu, Neicutescu, Dobre
Antrenor: 
Mirel Radoi

                                                                                                       ZIARE.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu