sâmbătă, 17 august 2024

Niciodată nu e prea târziu! E bine că s-a hotărât Crin să vorbească...

„E prima data dupa 10 ani cand sunt din nou de acord cu Crin - probabil ca e prima data dupa 10 ani cand si el este de acord cu el insusi.

In acesti 10 ani eu am spus insa ce nu putea sa spuna Crin: ca Guvernarea USL (cea mai votata si buna pentru romani constructie politica) a fost daramata in 2014 pentru a fi impus Klaus Iohannis - de niste securiști romani care lucrau pentru alte Tari si nu pentru Romania.
Ca in 2014 Crin Antonescu era candidatul comun al USL la Presedintie si ca aceiasi securisti l-au pus pe Klaus Iohannis sa il dea jos pe Antonescu de la PNL (pentru ca Antonescu nu era “docil” si “controlabil”);
În 2014 Romania mergea pe un drum corect pentru romani - si din acest motiv Antonescu si Ponta trebuiau sa fie înlăturați sa vina Iohannis si Ciolos care erau 100% dispusi sa cedeze orice interes al Romaniei pentru binele lor personal.
Ca in 2014 PDL ul lui Basescu trebuia sa dispara pentru relele cumplite comise in 2010-2012 contra Romaniei - si a fost salvat si a preluat de fapt puterea in PNL ul lui Iohannis.
Daca va intrebati de ce trebuia sa fie asa si care a fost scopul, va dau un mai simplu raspuns: din 2015 si pana azi Romania s-a îndatorat sub Iohannis cu 150 de miliarde de euro. Sigur ca sunt multe alte raspunsuri mai complexe dar e suficient cred sa aflati suma de bani pe care o datorează fiecare roman.
Iohannis si PNL nu o sa plateasca nimic - ei o sa primeasca in continuare casa de protocol cu paza si secretara si sofer - si milioane de la Buget ca sa promoveze cartea “pensionarului special” Nicolae Ciuca.
E bine ca a spus Crin acum ce a spus - chiar daca 10 ani a tacut. Niciodata nu e prea tarziu. Poate ne ajuta ce spune el in aceasta toamna cand mergem la vot!, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu