miercuri, 25 aprilie 2012

Concursul Internaţional de Activităţi Integrate Timtim-Timy


Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului 
în colaborare cu 
Fundaţia pentru Ştiinţe şi Arte Paralela 45 
va propune în acest an şcolar unicul Proiect educational din România destinat educaţiei timpurii, proiect finanţat în totalitate de Fundaţia pentru Ştiinţe şi Arte Paralela 45 în cadrul căruia

Concursul Internaţional de Activităţi Integrate Timtim-Timy este singurul concurs din România pentru antepreşcolari şi preşcolari FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE!!

Acest proiect avizat de M.E.C.T.S.cu nr.11744/06.06.2011 raspunde nevoii de a organiza in cadrul educatiei timpurii cu copii de la 3 la 6/7 ani activitati educationale non-formale inter- si transexperentiale cu accent pe formarea de competente, aptitudini si valori transversale si transferabile, utile pentru dezvoltarea lor personala si sociala, dar si pe apropierea lor de o adevarata cultura a invatarii, prin dezvoltarea simtului gestiunii propriei invatari, al responsabilitatii si a unei atitudini active.

Proiectul se desfasoara in toate institutiile partenere, respectadu-se regulamentele de organizare si desfasurare continute in proiect.

Din 01- 02 -2012 a inceput inscrierea pentru etapa a II-a a Concursul International de Activitati Integrate Timtim-Timy.

Inscrierea in concurs se face in doi pasi obligatorii:
  • Daca nu ati participat la prima etapa a concursului, este necesar ca pe langa inscrierea on-line sa trimiteti scanat la office@timtim-timy.ro sau prin fax la 0248 21 45 33 Contractul de Parteneriat al Centrului Pilot de Activitati Integrate.
    Contractul se poate descarca direct de pe site, la sectiunea Inscriere TIMTIM-TIMY 2011-2012 sau printr-un simplu click AICI.
  • Inscrierea propriu-zisa a copiilor se va face on-line pe site-ul oficial al concursului www.timtim-timy.ro prin crearea unui cont de mentor. Dupa crearea acestui cont, tot ce va ramane de facut este sa va logati in contul dumneavoastra si sa va inscrieti nominal copiii.

Mai multe detalii despre Proiect, Parteneriatul intre MECTS si Fundatia pentru Stiinte si Arte Paralela 45, Concursul semestrial de poezii cu premii in bani si Concursul de suporturi didactice si metodice pentru cadre didactice puteti gasi pe site-ul oficial al concursului: 

www.timtim-timy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu