miercuri, 25 aprilie 2012

Program Cinema City Baia Mare 27- 03.05


Va invitam la film alaturi de elevii dumneavoastra. Pentru aceasta saptamana Cinema City va propune urmatoarele productii:

Piraţii ! O bandă de neisprăviţi 3D

Căpitanul Pirat are un singur vis: acela de a-şi învinge rivalii, pe Black Bellamy şi Cutlass Liz în competiţia ce are drept recompensă atribuirea titlului de Piratul Anului. Pentru a-şi atinge scopul, împreună cu echipajul său de pierde-vară şi neisprăviţi, el ridică pânzele şi porneşte pe mare. Aventura îi va purta pe eroii noştri de pe liniştita şi exotica insulă Blood Island până pe străzile învăluite în ceaţă ale Londrei din epoca victoriană, unde vor fi nevoiţi s-o înfrunte de diabolica regină, care urăşte piraţii. Călătoria este lungă şi plină de primejdii, dar şi de ceea ce piraţii îndrăgesc cel mai mult: aventura
Cinema City Baia Mare
Piratii ! O banda de ... 3D
11:10
Fara Mi,J,V
 13:10
 15:10
18:10
Lorax. Protectorul padurii 3D
12:00
Fara Mi,J,V
14:00
15:50
Oglinda, Oglinjoara - digital
11:10
Fara
Mi,J,V
    
      In cadrul ofertei noastre speciale pentru grupurile scolare puteti beneficia de cate o intrare gratuita la fiecare grup de 10 elevi.
De asemenea dorim sa va informam ca pentru grupurile scolare am creat un pachet special continand un popcorn mic + un Cappy la sticla (0.33 l), in valoare de 9,9 lei.
Pentru informatii si rezervari va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.
Cu stima,
Daniela Chiriac
Educational Assistant
             cc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu