luni, 30 aprilie 2012

„A face TOTUL PENTRU MARAMUREŞ e profesiunea mea de credinţă”, a spus Mircea Man


Astazi, 30 aprilie, Mircea Man, şi-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, la alegerile din 10 iunie 2012. În jurul orei 12.00, preşedintele Partidului Democrat Liberal şi preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş s-a prezentat la Biroul electoral de circumscriptie judeţeană nr. 26 cu documentele necesare. Mircea Man candidează din partea Uniunii pentru Maramureş, care aduce în alcatuirea ei toţi maramureşenii, indiferent de culoarea politică sau etnie. 

Alaturi de Mircea Man s-a aflat in permanenta soţia Viorelia, dar şi ceilalţi membri ai familiei. De asemenea, au participat reprezentanţi ai PDL, UNPR, consilieri judeţeni şi locali, primari, numeroşi simpatizanţi şi reprezentanţi mass media.

După depunerea oficiala a candidaturii, Mircea Man a tinut un scurt discurs in fata Palatului Administrativ, prin care a transmis maramureşenilor că votul lor va reprezenta validarea muncii sale de până acum în folosul cetăţenilor acestui judeţ şi o mai mare responsabilitate pentru continuarea şi finalizarea proiectelor importante derulate in Maramureş.

“E un moment de mare tensiune si emotie pentru mine astazi. Dupa ce m-am aflat patru ani in functia de presedinte al Consiliului Judetean Maramures, vin acum in fata dumneavoastra pentru a va solicita votul pentru un nou mandat. Votul dumneavostra indreptat spre Mircea Man ca presedinte al Consiliului Judetean, contine in el validarea muncii mele de pana acum in folosul maramuresenilor si transmite o si mai mare responsabilitate inspre mine, pentru ca, in cel de-al doilea mandat al meu de presedinte, sa-mi continui munca si proiectele pentru acest tinut. Dragi maramureseni, in munca de presedinte al CJ nu m-am lasat infrant de obstacolele care apar inerent in munca de identificare de solutii si de promovarea de proiecte. Pentru mine nu au existat partide politice. Au existat si exista primari care conduc maramuresenii si care trebuie sprijiniti. Astazi, Maramuresul se afla in plina reconstructie a unor obiective vitale zonei. Prioritare sunt: Infrastructura rutiera, modernizarea Spitalului Judetean si dotarea cu aparatura necesara, modernizarea Aeroportului International Baia Mare, realizarea Depozitului ecologic, dezvoltarea turismului, continuarea proiectelor in plan local privind regularizari ale raurilor, infrastructura locala – apa, canal, baze sportive, camine culturale, drumuri comunale, modernizare ISU – SMURD, promovarea producatorilor traditionali. Candidez pentru un nou mandat de presedinte pentru a ma pune in slujba maramuresenilor, cu respect si demnitate. Candidez din partea Uniunii pentru Maramures care aduce in alcatuirea ei toti maramuresenii, indiferent de culoarea politica sau etnie. Consider ca azi e o pilda de dragoste pe care o dau maramuresenilor, fiind in fata dumneavoastra cu familia mea. A face TOTUL PENTRU MARAMUREŞ e profesiunea mea de credinţă. Dumnezeu să binecuvânteze maramureşenii şi Maramureşul”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu