vineri, 27 aprilie 2012

Mircea Man: Activitatea echipei de la Consiliul Judeţean funcţionează fără imixtiune politică

Activitatea Consiliului Judeţean şi a mea, ca preşedinte al CJ Maramureş, nu se desfăşoară sub imperiul campaniei electorale şi nici a datei de 10 iunie, ziua alegerilor locale. Am constituit în patru ani de activitate o echipă care-şi duce proiectele pas cu pas şi orice apropiere, chiar textuală, orice legătură cu alegerile locale e nefericită. Oamenii din Consiliul Judeţean pun în practică proiecte necesare tuturor maramureşenilor, ei nefiind aserviţi vreunui partid politic. 
Sigur că în această perioadă totul se interpretează, dar ne asumăm riscul de a fi puşi la zid de cei care nu se află în terenul de joc, ci stau în tribune.
Programele utile celor din judeţ nu pot fi oprite din pricină că se apropie campania electorală.
Cred că maramureşenii încep să înţeleagă că ne aflăm pe drumul bun şi că începem să avem rezultate concrete în derularea proiectelor de infrastructură ori în consolidarea investiţiei legate de Spitalul Judeţean Dr. "Constantin Opriş" Baia Mare sau proiectul privind Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor în Maramureş printr-un centru cu specific în comuna Fărcaşa.
Probabil voi fi ţinta unor atacuri care n-au nicio legătură cu Consiliul Judeţean, ci cu lupta între partidele politice.
Îmi asum orice astfel de viitoare atitudini ale adversarilor mei politici, rugându-i doar să nu facă o regretabilă confuzie între instituţia Consiliului Judeţean şi un partid politic.
Cu deosebită stimă,Mircea Man, preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu