miercuri, 20 iunie 2012

Au venit americanii?!

Astazi 20 iunie 2012, odata cu condamnarea la 2 ani inchisoare a lui Adrian Nastase, se poate spune ca "au venit americanii" pentru a elibera România.

Mai exact, faptul ca un mare mafiot politic român, Adrian Năstase, a fost condamnat la inchisoare, datorita muncii DNA, este datorat statului american, care a finantat DNA-ul (Directia Nationala Anticoruptie) si DIICOT. Banuiesc ca americanii nu doar au dat banii, dar au si avut grija ca DNA-ul acesta sa fie ferita de coruptie. Bravo!

Concret, Adrian Nastase a fost condamnat pentru ca si-a folosit influenta malefica de mare mafiot politic, pentru a incasa TAXA DE PROTECTIE de 1,5 milioane de euro, bani stransi pe fata cu tupeu, la o intrunire "Trofeul calitatii" organizat de Inspectoratul de Stat in Constructii din România. Judecatorii au dovedit cu probe ca banii au fost folositi in campania electorala a PSD.

La aceasta intrunire "Trofeul Calitatii", participantii au fost firme romanesti de constructii, alea care puteau primi amenzi, cand fac munca de proasta calitate, de la Inspectoratul de Stat in Constructii. Adica fa cadouri la ala care te controleaza ca sa fie mai ingaduitor.
Cadoul era mascat in biletul de intrare de cateva sute de euro de caciula, la acest simpozion.

Firmele de constructii care s-au prezentat la simpozionul "Trofeul Calitatii" aveau ideea clara ca, daca dau acesti bani mafiei politice din PSD, aceste firme for fi ferite de controalele ISC-ului, si in plus, vor fi favorizate de obtinerea de contracte cu statul roman (folosind tehnica licitatiilor trucate).

Ceea ce este mai putin cunoscut publicului larg, este faptul ca, chestia cu "Trofeul Calitatii" a fost doar cireasa de pe tort, varful aizbergului, in toata tara PSD aduna bani pentru campania electorala de la firmele mai mari, fosindu-si influenta si prestigiul de mari mafioti politici, care controleaza tot ce misca in tara.

In acea perioada, la Iasi, colectarea de bani pentru campania electorala s-a facut pe ascuns, cu sacosa. Mai exact, marile firme din Iasi, inainte de campania electorala, se prezentau cu sacosa cu bani la PSD, ca sa dea fireasca taxa de protectie. Primeau in schimb promisiuni ca nu vor fi agasate cu controale de stat, si vor primi in schimb contracte cu statul.

PSD colecta astfel bani peste tot in tara, bani pe care ii folosea in campania electorala!
Urmarea se vedea cu ochiul liber, la reclamele electorale stradale. In acea perioada, in Iasi partidul lui Adrian Nastase, avea un numar urias de panouri electorale, mai mult de dublu decat celelalte partide la un loc, plus reclama masiva la ziare si la televizuni. Si asta in situatia in care PSD (Partidul Social Democrat) este partidul de stanga, al saracilor.
Insa saracii au defectul ca au educatie putina, si pot fi usor prostiti, manipulati cu reclama electorala. Asta inseamna o legatura directa: mai multi bani bagat in reclama electorala = mai multe voturi.

Practic modelul de a face politica a Partidului Social Democrat a fost urmatorul: POLITICUL GENEREAZA ECONOMICUL SI ECONOMICUL GENEREAZA POLITICUL.

Visul politicienilor cinstiti din Romania, este acela de a scoate o lege electorala prin care partidele politicie sa fie obligate sa justifice provenienta banilor pentru campania electorala, pentru ca sa castige nu politicienii cu ambalajul reclamei mai stralucitor, ci acela cu continut mai benefic pentru tara.

Dupa cel de-al doilea razboi mondial, americanii au fost foarte asteptati cu multa speranta in suflet de catre romani, pentru a ne scapa otrava comunista! Ce nu stiau atunci romanii, este ca, la negocierile de la Yalta acum 65 de ani, Churchill si Stalin au impartit influenta pentru Romania: 90% rusii, 10% englezii. Adica am fost lasati pe mana rusilor de catre americani, pentru ca asa le-a fost atunci interesul la negocieri. Am fost "pierderi colaterale".

In sfarsit americanii au venit, si au dovedito prin rezultate concrete, indubitabile!

Azi Romania a scapat de un mare mafiot politic = Adrian Nastase, cu ajutorul SUA (care a finantat DNA-ul).

Cam tarziu au venit americanii ... dar mai bine mai tarziu decat niciodata!

Multumim SUA!


    Preluare : http://groups.yahoo.com/group/Free_Press_Romania/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu