joi, 21 iunie 2012

Carte, cultură, fashion şi multă distracţie, în Gold Plaza din Baia Mare


Caravana BookLand si-a inceput de ieri activitatea in Baia Mare si ii asteapta pe toti iubitorii de lectura, fashion si evenimente culturale sa vina in Centrul Comercial Gold Plaza, la o intalnire distractiva cu cel mai avangardist, dinamic, cult, cool si prietenos targ de carte din Romania. BookLand a ajuns la Baia Mare pregatit cu un playlist de peste 9000 de titluri de carte, muzica, film si jocuri, de la cele peste 70 de edituri participante. Am pregatit o surpriza si pentru cele mai pasionate fashioniste: colectia de haine vintage a Monicai Tatoiu va fi expusa alaturi de cartile noastre intreaga saptamana, iar doritoarele vor putea chiar sa achizitioneze obiectele vestimentare preferate.

BookLand aduce artistii si scriitorii la mall!

In cadrul caravanei vor expune lucrari pe parcursul acestei saptamani sculptorul Gyuri Csaba si pictorul Simion Muntean. Tot in cadrul BookLand, vineri, 22 iunie, de la ora 19.00, aveti ocazia sa asistati la o sesiune de lectura publica cu bine-cunoscutii scriitorii baimareni Igor Ursenco, Nicolae Goja, Vasile Muste, Florica Bud, Nicolae Scheianu, Ioan Dragoș, Gelu Dragoș, Ileana Stetco, Ștefan Bolea.


Pentru azi, 21 iunie, de la ora 18.30, copiii baimareni, coordonati de profesorii lor, au pregatit un spectacol exceptional. Vor fi prezenti elevii de la Scoala Populara de Arta din Baia Mare, impreuna cu profesorii Dan Daniel – prof. coordonator viori, Vasile Goci – prof. coordonator clarinet si Grigore Simionca – prof. coordonatorul al Ramonei Darha, tanara interpreta de muzica populara.

Te asteptam cu drag in Gold Plaza sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Despre BookLand
Caravana BookLand
Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.
Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro - portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu