vineri, 8 iunie 2012

Euro 2012: Rusia, victorie categorică în faţa Cehiei


Pronosticul meu s-a adeverit şi Rusia a câştigat mai uşor decât m-aş fi aşteptat! Şi parcă meciul de deschidere a fost mai frumos...
           
Rusia a câştigat la pas, scor 4-1 (2-0), meciul disputat, vineri seara, în companiei Cehiei, în prima etapa a fazei grupelor de la Campionatul European din Polonia şi Ucraina.

"Furia roşie" a debutat impresionant la Euro 2012, confirmând statutul de favorită a Grupei A cu o victorie categorica în faţa Cehiei, scor 4-1, la Wroclaw, într-o partida pe care au dominat-o timp de aproape 90 de minute.

Echipa lui Dick Advocaat s-a instalat la conducere după numai un sfert de ora, iar nouă minute mai târziu tabela arăta deja 2-0, dupa reuşitele lui Dzagoev şi Shirokov.

Cehii au redus din handicap la şapte minute de la reluare, prin Pilar, însă ruşii şi-au revenit rapid după golul încasat, menţinând partida sub control.

După ocazia ratată de Rosicky în minutul 75, "furia roşie" s-a dezlanţuit şi a înscris de două ori în trei minute, transând definitiv soarta celor trei puncte. Dzagoev a reuşit dubla cu un şut puternic, iar noul intrat Pavlyuchenko l-a învins pe Cech cu un balon plasat la colţul scurt, din marginea careului.
Echipele de start:
Rusia: Malafeev, Anyukov, Ignashevich, Zhirkov, A. Berezutski, Shirokov, Denisov, Zyryanov, Dzagoev, Arshavin, Kerzhakov;
Rezerve: Akinfeev, Shunin, Sharonov, Granat, Nababkin, Izmailov, D. Kombarov, Kokorin;
Antrenor: Dick Advocaat;
Cehia: Cech, Gebre Selassie, M. Kadlec, R. Hubnik, Sivok, Rezek, Rosicky, Plasil, Pilar, Jiracek, Baros;
Rezerve: Lastuvka, Drobny, Suchy, Limbersky, Rajtoral, Petrzela, Hubschman, Kolar;
Antrenor: Michal Bilek;
Arbitru: Howard Webb (Anglia);
Asistenti: Michael Mullarkey (Anglia), Peter Kirkup (Anglia);
Arbitri aditionali: Martin Atkinson (Anglia), Mark Clattenburg (Anglia);
Arbitru de rezerva: Manuel De Sousa (Portugalia). Preluare Ziare.Com

                                                                              Gelu DRAGOŞ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu