joi, 28 martie 2013

Adrian Mutu, exclus pe viaţă de la echipa naţională ?!


Selecţionerul Victor Piţurcă a decis, joi, 28 martie, să-l excludă pe viaţă pe Adrian Mutu din lotul echipei naţionale a României, ca urmare a declaraţiilor pe care "Briliantul" le-a făcut după meciul cu „portocala mecanică” Olanda.
    Deranjat de faptul că Adrian Mutu l-a acuzat de laşitate, Victor Piţurcă a hotărât să nu-l mai cheme niciodată la naţionala României cât el va fi antrenor, (adică până în 2016!)pe atacantul lui Ajaccio, ceea ce înseamnă că s-a terminat cu naţionala pentru el, informeaza postul de televiziune Digi Sport.
    "Briliantul" a acordat, un interviu în cotidianul ProSport, în care s-a plâns, pe bună dreptate, că Victor Piţurcă l-a ţinut pe banca de rezerve fără să-i dea explicaţii.
   "M-a deranjat că Piţurcă nu mi-a spus în faţă de ce sunt rezerva!" - e declaraţia care i-a fost fatală lui Mutu.
    Adrian Mutu va împlini peste câteva luni vârsta de 35 ani, ceea ce înseamnă că aventura lui la echipa naţională a luat sfârşit, în cazul în care Piţurcă nu va fi ori demis, ori convins să renunţe la această decizie. Dar cum Piţi are un contract beton până în 2016...
        Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, susţine, însă, că Piţurcă a greşit când a luat această decizie. Oricice ar zice însă Mitică de la „Brutărie” sau Mircea Sandu de la F.R.F., România a fost penibilă cu Piţurcă la cârma naţionalei în ultimele două jocuri în care am încasat 6 goluri! Şi chiar dacă ne-am califica printr-o minune la baraj, am întâlni echipe mult mai puternice gen Franţa, Serbia, Portugalia, care ne-ar bate de „ne-ar suna apa în cap!”.
   Revenind la Mutu, nici „Nea Piţi” nu s-a lăsat, deoarece la astea, la declaraţii dure se pricepe! N-am să le postez sau comentez. Iată ce a declarat însă Mitică de la Ligă:
"Mutu a fost foarte elegant. N-ai ce să-i reproşezi pentru aceste declaraţii. Piţurcă poate să facă ce vrea, nimeni nu poate să-l opreasca". Să înţelegem de aici că drumurile lui Mitică se despart de cele a lui Piţurcă, Sandu şi fraţii Becali?! „Miliţianul”tot în picioare cade! De aceea a făcut rădăcini de stejar la Ligă şi a dus-o bine în toate regimurile...
      În cadrul aceluiaşi interviu, Mutu anunţa că nu intenţionează să se retragă din echipa naţională deoarece visa să ajungă la turneul final. Adi, trezeşte-te din vis, e sfatul nostru! Sau iar ai luat „iarbă”, cum sugerează unele ziare de sport?!
   Cât despre selecţioner, avem două sfaturi: unu, să meargă la Vica în genunchi să-i ceară scuze şi să-şi crească copilul cum se cuvine şi doi, referitor la naţională, LASĂ-NE!!!

                                                                       Gelu DRAGOŞ, membru A.P.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu