sâmbătă, 23 martie 2013

Băsescu nu se dezminte, urmează proverbul : „Divide et impera”!


„Adio, PDL. Astăzi ne-am despărţit. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi !!!”, aşa a declarat aseară pe o reţea de socializare preşedintele ţării. În loc să vegheze la bunul mers al ţării, la ieşirea din criză, dânsul este mai preocupat de „pupila”lui,  Elena Udrea. Trist, dacă nu tragic!
"Am văzut rezultatul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL", a declarat Traian Băsescu, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook "Alături de preşedintele nostru", sâmbătă seară, la ora 20.34.
Preşedintele T.B. mai spune că PDL "a demonstrat că a putut fi pe o direcţie democratică atâta timp cât a ştiut de un lider autoritar".
"Imediat ce au simţit că pot singuri aripa fesenistă a partidului a răbufnit, iar Convenţia de astăzi este proba că 50% din partid este încă ancorat în năravurile FSN-ului. Adio PD, adio PDL. Noi azi ne-am despărţit definitiv. Luaţi-vă drumul vostru, iar eu îl am pe al meu", a mai spus Băsescu, făcând şi un gest cu mâna (mâna cu care în campania electorală a lovit un copil nevinovat!).
   Nu aş dori să comentez prea mult ce a vrut să spună prin această declaraţie preşedintele, dar mai mult ca sigur PDL-ul se va scinda şi Elena Udrea se va îndrepta către partidul lui Mihai Răzvan „Kobe” Ungureanu. Elenei „Afrodita” Udrea i-a promis „marea şi (sarea ) ţara!”
     În acest sens, un prieten m-a sunat şi mi-a reamintit cum acelaşi T.B. i-a furat partidul lui Petre Roman, motiv pentru care a făcut şi aceste versuri:

„A fost odată un partid, făcut de unul Roman,
Şi apoi prin tâlhării, privatizat de-un mârlan:
Un aşa zis marinar, şobolan vestit de grotă,
Care, cu-a sale hoţii, a furat o-ntregă flotă !

Istorioara povesteşte, de Băse şi a lui Elena,
Când o iubea-n primarie i-ar fi dat toată puterea,
De l-au prins apoi Cocoşii, Stolojean şi ai săi ruşi,
Să le dea cam pe degeaba, Bucureştiul pe sub uşi...

   Şi să încheiem pe un ton hazliu, să mai spun doar atât : dacă Relu Fenechiu (alt hoţ notoriu din USL) i-a luat preşedintelui avionul prezidenţial, aseară „Buldogul” Vasile Blaga i-a luat partidul... Vremuri de furtună mare, marinelule...


                                                                                    Gelu DRAGOŞ


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu