vineri, 29 martie 2013

Editorial - "Întrebări fără răspuns logic"


                           de GELU DRAGOŞ

Tricolorii beau de le sting şi la victorii dar şi la înfrângeri! Se matolesc rău de tot mai ales la înfrângeri...

  „Miliţianul” Dumitru Dragomir, şeful LPF, a dezvăluit că vedetele naţionalei României au ajuns dimineaţa la hotel după meciul de la Amsterdam, pierdut de tricolori cu un ruşinos 4-0!
Ce au făcut însă fotbaliştii noştri?!
"Jucătorii au chefuit după meci până dimineaţă, unii jucători nu au ajuns nici la 07,00 dimineaţa. Am informaţia de la un om din interior, e sigur. Publicul trebuie să cunoască adevărul, să ştie. Asta se întâmplă dacă nu poţi stăpâni echipa. Sunt două motive pentru care jucătorii beau, necazul sau bucuria. Trebuie să existe o limită, cineva să-i ţină în frâu. Staful unde era?! E o haită de oameni acolo, lângă el, care sunt plătiţi degeaba", a declarat Dragomir, la Realitatea TV.
Care sunt şansele noastre de calificare la C.M. din Brazilia 2014?
Potrivit preşdintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, şansele României de a se califica la Cupa Mondială sunt foarte mici, ţinând cont de evoluţiile slabe din ultimele două partide: 2-2 în Ungaria şi 0-4 în Olanda. De asemenea, Mitică Dragomir acuză lipsa de disciplină din cadrul lotului şi crede că selecţionerul Victor Piţurcă nu a procedat corect când a decis să nu îi pedepsească pe jucătorii petrecăreţi.
Fotbaliştii români ştiu să chefuiască?!
Fotbaliştii români au mai organizat un chef şi după o altă înfrângere usturătoare: 0-5 la Belgrad, cu Serbia, din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2010. Atunci, liderul a fost Adrian Mutu, care, de această dată, nu ar fi fost în grupul jucătorilor care au sărbătorit.
"Piţurcă trebuia să-şi ceară scuze public în faţa ţării", a mai spus Dumitru Dragomir, adăugând: "Eu nu cer demiterea lui Piţurcă, ar fi o tâmpenie din partea mea. Înseamnă că nu aş fi profesionist. Trebuie să-şi ducă această campanie la bun sfârşit".
Rezistă Victor Piţurcă până la finalul mandatului său?
Atacurile la adresa selecţionerului s-au înmulţit după înfrângerea de la Amsterdam, Adrian Mutu aruncând şi el săgeţi către Piţurcă, după ce antrenorul a decis să îl ţină pe banca de rezerve la în prima parte a meciului.
„Eu nu comentez deciziile selecționerului, dar singurul lucru care m-a deranjat este că nu mi-a oferit nici o explicație. Nu a venit la mine să mă privească în ochi și să îmi spună de ce nu joc, care e motivul. Asta m-a deranjat foarte mult. Atâta lucru meritam și eu, nu?", s-a plâns Mutu pentru "Prosport".
Opinia microbiştilor români nu contează absolut deloc?!
Revenind la selecţionerul actual, să spunem că în 99% din comentariile publicate pe ziarele electronice de sport sau pe reţelele de socializare, microbiştii cer demiterea de urgenţă a lui Piţurcă, antrenor fără caracter şi demodat din punct de vedere profesional! Cât despre fotbaliştii care au chefuit, ce să zicem?! Bine că au avut bani! E drept că erau bani nemunciţi...

                                                                                   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu