joi, 18 aprilie 2013

Alin Stoica, fiul lui Tudorel Stoica, căpitanul Stelei maxima – e terminat ca fotbalist!


Alin Stoica ( foto) a dat probe la UTA, în liga a II-a, dar i-a determinat pe şefii clubului să renunţe rapid la el. Adrian Marţian, finanţatorul clubului, a povestit scene incredibile cu fostul mijlocaş al lui Anderlecht şi FC Brugges.
"Cei patru jucători anunţaţi că vor mai veni la noi au rămas trei. Unul este un fotbalist prea mare pentru clubul nostru, joacă mai mult noaptea. Adică, de seara pînă dimineaţa. Apoi, dimineaţa la 8 îşi închide antrenamentul şi se odihneşte. Şi noi cum nu avem meciuri în nocturnă, la o oră atât de înaintată, nu prea avem ce face cu el. Nu putem ţine jucători de nivelul acesta la UTA. E talent înăscut şi moare talent. E un om ratat”, a spus cu amărăciune  Marţian pentru sportarad.ro
  "A stat, a mâncat şi a băut, iar apoi a plecat. Ce să facem cu el, dacă la 2 şi jumătate noaptea l-a sunat pe Giovanni, un om pe care de abia îl cunoscuse, să-l întrebe unde a pus nu ştiu ce sticlă de ţuică?! Păi ăsta e un om normal?!”, a continuat cu năduf Marţian.
  Giovanni Catanzariti este patronul hotelului din Arad la care a fost cazat Alin Stoica şi a confirmat cele spuse de finanţatorul Aradului!.
   Fotbalistul Alin Stoica (29 de ani) n-a mai prins un contract cu un club profesionist din 2009!!!
   Reamintim că 13 selecţii a a strâns Alin Stoica la echipa naţională a României, unde şi tatăl său a cam fost ocolit. Păcat că auzim asemenea veşti triste despre un fotbalist român! Nici tatăl său nu a fost „uşă de biserică” dar nu a ajuns niciodată în acest hal! Tot greu o duc şi fotbaliştii Lucian Bălan, Sabin Ilie, Claudiu Răducan, sau Nicolae Mitea.


                                                                       Gelu DRAGOŞ, membru A.P.S.R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu