marți, 25 februarie 2014

Ultima ora. USL S-A RUPT !!!

PNL-ul lui Crin Antonescu A DECIS IEŞIREA DE LA GUVERNARE. Rezoluţia prevede demisia miniştrilor liberali şi solicitarea demisiei lui Victor Viorel Ponta !!!
 Conducerea PNL a adoptat, marţi seară, 25 februarie, rezoluţia privind ieşirea liberalilor de la guvernare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din formaţiune.
Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi seară, după ce PNL a decis ieşirea de la guvernare, că a votat împotriva ruperii USL, menţionând că este vorba despre o "decizie pripită" a formaţiunii din care face parte.
Anterior, surse liberale declarau că liderii PNL discută, marţi, în şedinţa Delegaţiei Permanente, un proiect de rezoluţie în patru puncte privind ieşirea de la guvernare a PNL, în text fiind solicitată şi demisia premierului Victor Ponta.
Rezoluţia prevede ieşirea de la guvernare, demisia în bloc a miniştrilor PNL şi a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta şi poziţia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta.
De asemenea, în rezoluţie se constantă, potrivit surselor, încetarea existenţei USL.
Înaintea şedinţei, liderul PSD, premierul Victor Ponta a lansat un nou apel către PNL de a salva proiectul politic numit "Uniunea Social-Liberală" şi de a rămâne în Guvern.

În replică, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că l-a sunat pe Victor Ponta şi l-a întrebat dacă PSD este dispus la convocarea Camerelor pentru a se merge "pe formula stabilită", iar premierul a răspuns negativ, liberalul precizând că, astfel, situaţia se va tranşa în şedinţa liderilor PNL. Dupa 3 ani si 30 de zile USL-ul se rupe, asta in detrimentul oamenilor care i-au votat! E greu de spus ce se va intampla in continuare. Oricum, un om in seara aceasta se bucura. Il cheama Traian Basescu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu