joi, 27 noiembrie 2014

ANUNŢ IMPORTANT PENTRU MARAMUREŞENI

Sănătate şi frumuseţe mai presus de toate - la “Târgul de Servicii Medicale şi Îngrijire Corporală” de la Baia Mare!
Atunci când cineva stranută îi spui “Sănătate!”, atunci când te desparți de un cunoscut îl saluți cu “Sănătate”, iar atunci când urezi un “La mulți ani!” incluzi și cuvântul – “SĂNĂTATE” .
Într-adevăr, elementul cel mai important în calitatea vieții noastre este gradul de sănătate si bunastare.
Cu scopul de a oferi sfaturi pentru o viață cât mai sănătoasă am creat “TÂRGUL DE SERVICII MEDICALE ȘI ÎNGRIJIRE CORPORALĂ”
            Astfel, vreme de 3 zile, doctori specialiști de la cele mai bune clinici private din Baia Mare și din țară, specialist in cosmetica dar si distribuitori de produse care ajuta la imbunatatirea calitatii vietii, vor oferi sfaturi și răspunsuri la întrebările adresate de catre vizitatori.
            Din 12 până în 14 Decembrie 2014, Gold Plaza Baia Mare va fi punctul central al sănătății din Transilvania!
            Clinici private din cele mai diverse domenii vor oferi consultanta si sfaturi medicale, vor aduce experienta si renumele lor in fata publicului clujean si ii vor incuraja sa tinda spre o viata mai sanatoasa.
            “Prima editie a acestui eveniment isi propune sa vina cu solutii la problemele de sanatate pe care le poate avea orice persoana. Chiar daca o prima discutie are loc in cadrul expozitiei, vizitatorii pot opta sa faca investigatii complete in cadrul clinicii. Expozantii ofera servicii de tot felul, unii din ei s-au pregatit cu promotii, iar altii vor aduce inovatii in domeniul medicinii si ingrijirii chiar la Targ. Dupa o prima editie de success la Cluj-Napoca, am decis organizarea unei asemenea actiuni si la Baia Mare tocmai datorita nevoii de informare pe intreaga zona a Transilvanei.” au declarat Organizatorii.
           
            Prima ediție a Târgului de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală va avea loc în perioada 12 -14 Decembrie 2014, la etajul 1 din Gold Plaza Baia Mare. Târgul va fi deschis publicului între orele 10:00 – 22:00, de vineri până duminica.

În Decembrie, dă-ți întâlnire cu sănătatea la Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală!
Eveniment organizat de AdShop Cluj!



Anca Știr
0745-472.717

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu