duminică, 30 noiembrie 2014

De ce nu... 80?! Nu mă refer la „optezeciştii” Iaru sau Cărtărescu., dar nici măcar la săracul Ghiţă Pristanda...

Cu prilejul Zilei Naţionale a României – 1 Decembrie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Maramureş a avut loc vineri, 28 noiembrie 2014, o şedinţă festivă. La această activitate a fost invitată doamna  Guseth  Clara – director al Arhivelor Naţionale Maramureş, care le-a prezentat poliţiştilor câteva aspecte referitoare la importanţa şi însemnătatea acestei zile. ( şi Domniile lor trebuie să ştie câte ceva despre ISTORIA ROMÂNIEI, ca să scape de glumele proaste pe seama lor sau bancuri!)
Pentru activitatea depusă în sprijinul poliţiei maramureşene vreme de peste 38 de ani, Pop Iulişca, referent în cadrul Poliţiei Municipiului Sighetu Marmaţiei, a primit o Diplomă de onoare din partea conducerii şi a poliţiştilor din Inspectoratul de Poliţie Maramureş, comandant cms. şef Viorica Marincaş.
De asemenea, pentru profesionalismul, obiectivitatea şi devotamentul de care au dat dovadă în timpul carierei de poliţist, precum şi pentru acţiunile de promovare a imaginii Poliţiei Române şi sprijinul constant acordat Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, colonel (r) Ceterchi Ioan şi colonel (r) Mărieş Ioan au fost felicitaţi şi li s-au acordat diplome de onoare (Îi cunosc şi aşa este. Cinste lor!).
În cadrul acestei şedinţe festive, 79 de poliţişti maramureşeni, dintre care 22 de ofiţeri şi 57 de agenţi, au fost avansaţi în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim.
Să sperăm că tinerii poliţişti îşi vor face treaba aşa cum cere legea, să sperăm că vom  fi ocrotiţi şi apăraţi de hoţii de toate felurile, care folosesc mijloace şi metode occidentale. Apropo, pe când şi salariile acestor poliţişti vor ajunge ca-n Germania, de exemplu?! Ori poate ca-n Anglia?


                                                                             GDL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu