vineri, 16 martie 2018

Băimăreanca Melinda Geiger va rata meciurile cu Rusia din grupa de calificare la Campionatul European

România nu se va baza pe Cristina Zamfir şi nici pe Melinda Geiger la cele două partide cu Rusia de săptămâna viitoare, din grupa preliminară de calificare la Campionatul European!


 Melinda Geiger (foto) va rata meciurile cu Rusia din grupa de calificare la Campionatul European
Interul dreapta a suferit o entorsă la echipa de club Siofok, astfel că a devenit indisponibilă pentru următoarele 3 săptămâni.
”Din păcare, Melinda a suferit o entorsă, are o problemă osoasă, sperăm să nu fie şi ceva ligamentar, pentru că astfel va fi nevoită să stea mai mult. Deocamdată, ea are nevoie de o pauză de cel puţin 3 săptămâni”, ne-a declarat Horaţiu Paşca, antrenorul secund ale echipei naţionale. România va pleca, aşadar, cu doi interi dreapta în Rusia, cu Ana Maria Dragut (HC Zalău) şi Laura Popa (Corona Braşov). ”Melinda Geiger era o jucătoare esenţială în echipa noastră. Ne bucură, în schimb, evoluţia Anei Maria Dragut din ultima vreme, ea a jucat foarte bine cu HC Zalău în Cupa EHF în primele luni ale acestui an”, a susţinut Horaţiu Paşca.
După două veşti proaste a venit şi una bună. Bianca Bazaliu este refăcută după problemele medicale acuzate la jocul cu FC Midtjylland şi va face prima ei deplasare cu naţionala de senioare la un meci oficial. ”Am vorbit miercuri cu Binaca după partida CSM – HC Zalău în Cupa României. Ea nu a jucat, dar nu mai resimte dureri şi mi-a transmis că este pregătită pentru echipa naţională”, a mai spus antrenorul secund al lui Ambros Martin.

Naţionala feminină se va reuni duminică după-amiază în Bucureşti, iar luni va pleca spre Togliatti via Moscova. România va juca în deplasare primul meci cu Rusia în 21 martie. Returul va avea loc peste 4 zile, la Cluj. Jopcurile au loc în cadrul grupei a 4-a preliminară, unde România ocupă locul 1 cu 4 puncte, fiind urmată de Rusia şi Austria – câte 2 puncte. Sursa Mediafax


                                                                               Cristi SOMESAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu