miercuri, 14 martie 2018

Sferturi la Indian Wells. Simona Halep - Petra Martic, începe la aproximativ ora 22,oo pe Digi Sport 2! Mulţumim!

Foto: Reuters

Simona Halep nu mă lasă să mă odihnesc noaptea şi asta îmi face plăcere! 

Victoriile ei PERSONALE de fapt sunt ale noastre, ale românilor, pornind cu încurajările şi pumnii strânşi în stilul regizorului Sergiu Nicolaescu în "Pistruiatul", din Baia Mare la Timişoara sau Oradea la Craiova şi Târgu Jiu, apoi Constanţa şi cu "un lung de linie" la nivel de dorinţă şi multă dragoste la Iaşi sau Botoşani,  fiindcă Simona Halep asemeni lui Gică Hagi face parte din machedonii care iubesc România mai mult decât pe ei!! 

Este clar că Simona e din os domnesc, adică are talent, hărnicie, vigoare, forţă, patriotism, curaj, frumuseţe morală dar şi feminitate şi slăbiciuni şi mai are alură de mare campioană, aşa cum au fost câteva femei românce  începând cu Nadia, Iolanda, Gabi Szabo şi altele care vin pe turnantă asemeni domnişoarei Halep! Ce caractere! Au de unde se pot "înfrunta politicianistele" de azi...

Te iubim, Simona, şi ne uităm la meciurile tale cu toată familia noastră! Că aşa este normal! Omul simplu îşi împarte fericirea şi bucuriile, asemeni şi necazurile ÎMPREUNĂ, că atunci trec mai uşor peste necazuri sau se bucură decent, simplu, creştineşte,  aşa cum ar trebui s-o facă toţi românii într-o ţară destul de nefericită, dar membră U.E.! 

Tenisul de câmp mondial este pe mâini bune! Pentru că Simona Halep trudeşte pentru fiecare punct, pentru că ştie că "munca îl înobilează pe om"!

 Succes, Simonica noastră! În tot ceea ce faci! În tot ceea ce visezi!


                                 
                                    Gelu Dragoş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu