luni, 12 august 2024

MIND Monday - despre GÂNDIRE... și un ghid nou!

 

Bună Dragos,

Albert Einstein spunea că o problemă nu poate fi rezolvată de la nivelul de gândire la care ne aflam atunci când a apărut problema.

Soluția apare dintr-un mod de gândire diferit de cel care a creat problema. Și aici, mulți dintre noi ne blocăm pentru că nu știm cum arată acel mod diferit de gândire! În ce fel anume ar trebui să fie diferit? Ce să schimbăm? Cum să facem schimbarea?

Există mai multe tipuri de gândire pe care le putem accesa pentru a soluționa problemele cu care ne confruntăm.

Din păcate, de multe ori ne blocăm într-un cadru limitat al unei gândiri convenționale și nu avem curiozitatea sau flexibilitatea de a ne deschide mintea spre idei noi care ne pot conduce spre soluțiile pe care nu le vedem, deși ele există.

Gândirea este atributul nostru suprem. Din păcate pentru noi, nu știm să ne folosim de acest atribut! Ba din contră, de prea multe ori gândirea noastră ne împiedică, ne blochează, ne limitează.

Când vom înțelege cu adevărat că ne putem schimba viața doar dacă ne schimbăm gândirea, atunci vom deveni cu adevărat dispuși să facem ceva ca să ne îmbunătățim calitatea gândirii!

Eu îți dau acum câteva idei despre cum poți deveni un gânditor mai bun:

  • Caută idei bune - citește, ascultă și fii mereu în căutare de idei bune.
  • Caută oameni care gândesc bine - te vor ajuta să-ți extinzi gândirea.
  • Alege să gândești gânduri bune - fii intenționat să formulezi gânduri bune.
  • Exersează gânditul - respectă zilnic disciplina de a gândi intenționat.
  • Conectează gândul la scop - dacă nu există aliniere între gând și scop, vei avea puține realizări.

Și dacă ți-am stârnit curiozitatea și chiar ești dispus/ă să lucrezi mai mult la gândirea ta, poți să descarci gratuit GHIDUL DE COACHING pe care l-am creat pentru programul meu DINCOLO DE LIMITE.

DESCARCĂ GHIDUL AICI

Și săptămâna trecută ți-am pus la dispoziție un ghid, cel despre disciplină. Dacă nu l-ai descărcat, poți accesa linkul din emailul meu de lunea trecută.

Ambele ghiduri fac parte din programul meu DINCOLO DE LIMITE - un program pe care l-am creat pentru cei interesați de dezvoltare personală. Gândit ca un mix de training și coaching, programul conține 12 lecții video și 12 ghiduri de coaching.

DETALII AICI

Oricare ar fi limitele pe care ai vrea să le depășești, asta nu se va întâmpla de la sine, ci ca urmare a unor intenții clar stabilite și a unor pași de acțiune clar definiți.

Cu alte cuvinte, ca urmare a unui proces structurat anume.

Programul DINCOLO DE LIMITE este un astfel de proces pe care îl poți parcurge în ritmul tău, pentru că vei avea acces nelimitat la cele 12 lecții video și ghidurile cu peste 40 de exerciții de coaching.

Odată achiziționat, vei avea acces permanent la program și vei putea reveni la el ori de câte ori vei simți că ai nevoie să schimbi ceva în modurile tale de gândire și acțiune.

ACHIZIȚIONEAZĂ PROGRAMUL AICI

Puțini sunt cei care sunt dispuși să lucreze la propria persoană pentru a deveni o versiune mai bună a lor și tocmai asta este motivul pentru care atât de mulți oameni duc o viață mediocră.

Dacă ești genul de persoană care își dorește o viață plină de sens și semnificație, o viață în care să-și aducă contribuția, programul DINCOLO DE LIMITE te poate ajuta.


Am creat acest newsletter ca o sursă permanentă de idei și întrebări. Folosind constant această sursă, mintea ta se va îmbogăți cu gânduri noi, care vor conduce spre acțiuni și comportamente noi, care vor genera schimbări pozitive ce îți vor îmbogății viața.

Dacă îți place acest newsletter, fă-l cunoscut și prietenilor tăi! Dacă faci asta, eu îți mulțumesc!

Cu prietenie,

Bianca


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu