marți, 28 iunie 2016

Românii se mobilizează pe Facebook pentru Roexit! Sondaj: Da sau Nu. Votează!

Tot mai mulți români se mobilizează pe Facebook pentru un viitor Roexit, după modelul Brexit. În grupul GREEN se publică un articol accesat de numeroși internauți:
Credeţi că integrarea în Uniunea Europeană a adus beneficii pentru dezvoltarea României? Ati stiut ca, prin aderarea la UE, Romania a fost OBLIGATA sa-si distruga siderurgia? Ati stiut ca asa-zisa privatizare a intrepriderilor de stat a insemnat, de fapt, vanzarea celor mai profitabile intreprinderi de stat catre alte intreprinderi de stat din UE si distrugerea restului industriilor ? Este normal ca fermierul german sa primeasca o subventie dubla fata de fermierul roman? Ati stiut ca, pentru “integrare europeana”, Romania a fost obligata sa vanda Petrom, apoi BCR si altele? Cunoasteti ca Germania are statut privilegiat in privinta ajutoarelor de stat?
Vi se pare normal ca la reuniunea de urgenta de la Berlin, convocata ca urmare a Brexitului, sa participe numai membrii fondatori ai UE? Este acesta un semn de “uniune europeana”? Cui se datoreaza faptul ca Romania a ajuns, in 10 ani de apartenenta la UE, la statutul de colonie la periferia Europei? Aveti vreo explicatie a faptului ca, de la inceperea guvernarii tehnocratilor bruxellezi, absorbtia fondurilor europene este aproape zero? Cei care au negociat si semnat conditiile si documentele de aderare, cei care ne “pastoresc” si nu vad viata in afara UE, sunt PATRIOTI (adica au actionat si actioneaza in folosul Tarii si al cetateanului roman) sau TRADATORI (adica au vandut Tara si au compromis viitorul generatiilor prezente si viitoare)?”
Exprimați-vă părerea despre UE sau Roexit. Votează AICI
Românii nu mai vor să fie cetățeni de categoria a doua în UE și slugile Bruxelului infatuat și spoliator. Iată ce se scrie pe rețeaua de socializare: Uniunea Europeană – URSS 2.0. Uniunea Europeană nu este o confederație și nu are nimic în comun cu democrația. Este multă birocrație, există un stat dominant iar țările slab dezvoltate au dreptul la decizie doar formal. Germania este în rolul Rusiei dinainte de 1989, stabilește toate directivele, are oameni în punctele cheie ale statelor aliate iar statele mari care se pot împotrivi, de genul Franței sau Italiei, nu se pot compara cu forța sa financiară și aleg să nu iște conflicte. Marea Britanie era elementul cel mai puțin contaminat de deciziile de la Bruxelles iar acest lucru nu convenea Germaniei. Albionul avea o autonomie crescută și prin prima relației privilegiate cu SUA dar și prin dezvoltarea economică și piețele de desfacere din Commonwealth. În acest moment, UE și-a pierdut dizidența iar Germania a căpătat conducerea deplină, marea problemă este că a luat un mecanism stricat care se mișcă rapid spre dispariție”.
                                                                                                                             NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu