marți, 10 septembrie 2024

Atac dur la președinte! Pentru România Educată merită luat cu pietre de părinți și copii!

„Ce glăsuiește către elevi Mutul de la Cotroceni, azi, la deschiderea anului școlar: ”Noi, adulții, ne angajăm să vă susținem și să construim un viitor mai sigur și mai prosper”.

Dincolo că Plăvanul merita luat cu pietre de părinți și copii deopotrivă pentru „România educată”, trebuie să remarc o chestie. Ultimul an de mandat, poate mai mult, a fost dedicat de al nostru președinte-calamitate construirii unui viitor prosper strict pentru el.
De multă vreme nu am auzit decît de viitoarele sinecuri în care se visa mormolocul Europei, ba la NATO, ba la C.E., ba la P.E., ba la Consiliul European. Nimic despre viitorul copiilor patriei.
Finlamente, s-au șters toți greii europeni pe pantofi cu cîrpa cotrocenistă și au aruncat-o la coș, cu grație. Ar fi o idee ca profesorașul provincial să revină la catedră, că tot și-a ținut-o rezervată 25 de ani, dar mă gîndesc că nici măcar bătăușul clasei nu ar merita asemenea pedeapsă.
Așa că lasă-ne, dom’ pseudo-președinte cu clișeele de doi bani ale matale și pleacă iute în altă vacanță, ultima, măcar ne scutești să-ți mai vedem figura enervantă…” a scris pe Facebook deputatul PSD Radu Cristescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu