joi, 21 februarie 2013

Cum va fi vremea de Dragobete


Dacă vă pregătiți pentru o ieșire în aer liber de Dragobete, ar fi de preferat să alegeți centrul sau vestul țării. Meteorologii anunță precipitații pentru  aproape toată țara, cu excepția  Transilvaniei, Banatului și Crișanei, unde cerul va fi parțial noros.
În Muntenia, cerul va fi acoperit de nori, iar ploile vor fi însemnate cantitativ, informează Meteoplus.ro. Temperaturile maxime vor varia de la zero grade (la Târgoviște, Alexandria, Slobozia și Brăila) până la 10 (la Giurgiu). În București vor fi 6 grade.
În Moldova, pentru 24 februarie sunt prognozate precipitații mixte (lapoviță și ninsoare) pe arii extinse, iar temperaturile vor fi cuprinse între zero (Focșani, Piatra Neamț) și 7 grade (Galați).
În Dobrogea va ploua pe arii extinse, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 7-8 grade.
Oltenia va avea parte de precipitații importante cantitativ, sub formă de ploaie, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 9 grade.
În Maramureș vremea va fi închisă duminică, cu ploi în jumătatea estică a regiunii și cer parțial noros în partea de vest. Maximele vor atinge 9-10 grade.
Banatul va fi acoperit de un cer parțial noros, iar temperaturile vor varia de la zero grade (la Reșița) până la 10 (la Timișoara).
Nici pentru Crișana nu sunt prognozate ploi, arădenii și orădenii urmând a se bucura de temperaturi de până la 9-10 grade.
În Transilvania se anunță un cer parțial acoperit de nori, cu temperaturi cuprinse între zero (Sf. Gheorghe) și 10 grade (Sibiu, Alba Iulia, Târgu Mureș). La Brașov vor fi 7 grade, iar la Cluj Napoca 9.

                                                                        Ioana Raluca Ghioarcă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu