joi, 25 mai 2017

Paula Seling, Ambasador al Turismului Maramureșean: ”Maramureșul înseamnă pentru mine iubire, început, moment, înseamnă întoarcerea ACASĂ”


 Evenimentul ”Gala Ambasadorilor” organizat în cadrul celei de-a treia ediții a Zilelor Maramureșului a fost o reușită, iar titlurile de Ambasadori ai Turismului au fost acordate pentru diverse categorii. La categoria Turism religios au fost nominalizați preotul Grigore Luțai din Săpânța, maica stareță Filofteia de la Mănăstirea Bârsana și părintele Macarie Motogna de la Mănăstirea Rohia. La categoria Cultură/Artă populară, titluri de ambasadori ai turismului maramureșean au fost conferite academicianului Marius Porumb, lui Dumitru Pop, Daniel Leș și Toader Bârsan. În ceea ce privește categoria Folclor – păstrători de tradiții au fost recompensați Ștefan Petreuş, Dumitru Fărcaş, Angela Buciu, Nicolae Sabău și Grigore Leşe. La categoria Sport au primit titlul de ambasadori Cristian Bălaj, Sean Morell (prin Călin Matei), Monica Iagăr, Rodica Dunca și Adrian Arbuzov.
La categoria Showbiz au fost numiți ambasadori ai turismului maramureșean Mihai Morar și Niculai Tand, iar la categoria Muzică ușoară au fost recompensați Paula Seling, Adrian Sînă și Ducu Bertzi. O altă categorie premiată a fost a personalităților care nu sunt din Maramureș, dar sunt promotori al acestuia: Peter Hurley, Ana Blandiana, Academician Alexandru Surdu și Daniel Buzdugan.
Dintre maramureșenii care ne reprezintă cu succes în muzica ușoară românească dar și în cea internațională, prima invitată să ia cuvântul pe scena Galei Ambasadorilor a fost băimăreanca Paula Seling, care a avut un discurs plin de emoție și iubire pentru Maramureș. ”M-am întrebat ce am făcut pentru a merita să fiu în această seară aici, ca parte a acestui eveniment minunat, iar apoi am înțeles că tot ceea ce Maramureșul a investit în mine probabil că s-a întors. Pentru că aici am învățat în primul rând să fiu om, aici am învățat ce înseamnă să fiu cinstită, să pot să îi ajut pe ceilalți. Lucrurile acestea sunt lege în zona noastră, iar aici am învățat să îmi respect munca pe care o fac, dar să îmi doresc mereu să mă întorc ACASĂ. Și am mai învățat ceva: ca oriunde mă duc pașii și indiferent de locurile în care sunt invitată să cânt, să vorbesc mereu despre ACASĂ cu cea mai mare dragoste, pentru că dragostea este sinceră în acest loc frumos numit ACASĂ. Mulțumesc tuturor care s-au gândit să mă premieze cu acest minunat titlu de Ambasador al Turismului Maramureșean și îl voi prețui, pentru că Maramureșul înseamnă pentru mine iubire, înseamnă început, înseamnă moment, înseamnă întoarcerea ACASĂ”, a arătat cântăreața Paula Seling.


                                                                                           CJ MM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu