joi, 12 octombrie 2017

Știința Explorări Baia Mare joacă primul meci pe teren propriu din acest sezon


Știința Explorări va disputa sâmbătă, de la ora 18, primul meci pe teren propriu din acest campionat, în compania Unirii Dej. Partida va fi arbitrată de Cristian Botezatu și Cristian Ouatu (Piatra Neamț), în timp ce observator FRV a fost desemnat Mihai Ioanovici (București).
    În acest sezon, duelul dintre cele două mari rivale pare că are drept favorită formația din Dej. Unirea a realizat o campanie de transferuri spectaculoasă, printre jucătorii achiziționați în această vară numărându-se inclusiv cei patru voleibaliști care au jucat și la Știința Explorări, Dragoș Răileanu, Silviu Suson, Igor Didorciuc și Mihai Coasă.
    Unirea și-a demonstrat, de altfel, potențialul încă din debutul acestui sezon. Dejenii au învins în Cupa României, în deplasare, Universitatea Cluj Napoca cu 3-0 și în prima etapă a campionatului, pe teren propriu, Dinamo București cu 3-1.
    De partea cealaltă, din cauza problemelor finaciare, Explorări nu a reușit să facă transferuri importante și a pierdut primele două jocuri oficiale din acest sezon, 1-3 în deplasare cu Dinamo, în Cupa României, și 0-3 cu VM Zalău, în campionat.
    Băimărenii nu vor putea conta în meciul de sâmbătă pe titularul postului de trăgător universal, Vlad Negrean, care este în continuare accidentat. Și oaspeții vor avea o absență de marcă, moldoveanul Vasile Talpă (2,14 m înălțime) fiind bolnav.
    Programul etapei a 2-a:
    - Dinamo București - Steaua București (vineri, 13 octombrie, ora 18, Digi Sport 3);
    - Universitatea Cluj Napoca - VM Zalău (sâmbătă, 14 octombrie, ora 12);
    - CSȘ2 CNE Baia Mare - Arcada Galați sâmbătă, ora 14);
    - CS UV Timișoara - CSM București (sâmbătă, ora 17.30);
    - LMV Tricolorul Ploiești - SCMU Craiova (sâmbătă, ora 18);
    - Știința Explorări - Unirea Dej (sâmbătă, ora 18).

Notă. În primul meci din campionat băimărenii au pierdut la Zalău: VM Zalău - Știința Explorări Baia Mare 3-0 (18, 20, 20).

                                                                                 Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu