duminică, 15 septembrie 2019

Universitatea Craiova-FCSB, din etapa a noua a Ligii 1, se joacă astăzi, 15 septembrie


 Meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB, din etapa a noua a Ligii 1, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul “Ion Oblemenco”şi va fi transmis LIVE de Digi Sport 1 şi Look Sport TV.
Meciul va consemna debutul lui Victor Piţurcă în funcţia de manager general la Universitatea Craiova. Acesta a semnat contractul în luna august, însă a anunţat că îşi va începe activitatea abia de la 1 septembrie.
Numirea lui Piţurcă, dar şi numele adversarului i-au determinat pe fanii Universităţii Craiova să ia cu asalt casele de bilete. Încă de joi, clubul din Oltenia a anunţat că toate tichetele au fost epuizate, astfel că asistenţa de pe Stadionul Ion Oblemenco ar trebui să fie de aproximativ 30.000 de spectatori.
Partida le găseşte pe cele două echipe în zone diferite ale clasamentului, deşi ambele au ca obiectiv câştigarea titlului. Universitatea Craiova ocupă locul al treilea, cu 16 puncte, în timp ce FCSB se află pe poziţia 11, cu doar şapte puncte acumulate. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă şi-a ridicat moralul după victoria obţinută în ultima etapă, 2-1 contra lui FC Viitorul. Înaintea acesteia, FCSB înregistrase cinci eşecuri consecutive în campionat.

                                                                                           C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu