joi, 12 septembrie 2019

Ziua Cooperării Europene 2019



Programul Operațional Comun România – Ucraina 2014-2020 se alătură și în acest an celorlalte programe de cooperare finanțate de Uniunea Europeană, în cadrul unui eveniment devenit tradițional, Ziua Cooperării Europene.
Acțiunile noastre vor contribui la salvarea de vieți omenești, prin organizarea unei campanii de donare de sânge, în aria acoperită de program.
”Europa pentru TINE! Tu pentru VIAȚĂ! Fii DONATOR!” este sloganul campaniei care se va derula simultan în Ucraina și în România, în perioada 18 – 20 septembrie 2019, în centrele de transfuzie din toate capitalele regionale Tulcea, Botoșani, Suceava, Baia Mare, Satu Mare (România), Cernăuți, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odessa (Ucraina).
Invităm locuitorii din aria programului să se alăture acestei inițiative, astfel încât să contibuim cu adevărat la salvarea semenilor noștri. 
În perioada de campanie, programul a pregătit surprize pentru donatori, iar la final, prin tragere la sorți, va acorda, în fiecare locație, premiul cel mare, o bicicletă MTB. Extragerea câștigătorilor se va transmite live, pe pagina de Facebook a Programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020, pe 26 septembrie 2019.
Toate detaliile campaniei vor fi publicate și actualizate permanent pe website-ul www.ro-ua.net și pe pagina de Facebook a programului, ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava pentru granița România – Ucraina, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș (Baia Mare, str. George Coșbuc, nr. 20/C).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu