joi, 24 septembrie 2015

Cupa Mondială de rugby: România, învinsă de Franţa

Nationala de rugby a Romaniei a fost invinsa de Franta, scor 11-38, intr-un meci din Grupa D a Cupei Mondiale, ce are loc in Anglia.
In fata a peste 50 de mii de spectatori, pe stadionul Olimpic din Londra, baietii nostri au avut un inceput curajos si au evoluat de la egal la egal cu o formatie mult mai buna.
Francezii au punctat primii, in minutul 3, din lovitura de pedeapsa, insa replica noastra a fost solida. Florin Vlaicu a fost aproape de un eseu in minutul 19, numai ca a cazut pe spate si nu a reusit sa puna mingea pe teren. A reusit totusi o transformare si scorul era egal, 3-3.
Echilibrul s-a rupt insa dupa minutul 30, cand Paulica Ion a fost eliminat pentru zece minute, iar francezii au profitat din plin.
Ei au marcat doua eseuri, prin Gouitune si Nyang, iar Parra a reusit si el doua transformari. Pana la pauza, Vlaicu a transformat o lovitura de trei puncte, astfel ca scorul a fost 17-6.
In repriza a doua, cele doua echipe au jucat de la egal la egal, insa Franta a mai reusit doua eseuri, prin Gouitoune si Fofana.
Baietii nostri au luptat pentru onoare, iar in cele din urma au reusit si ei un eseu, prin Urasche, singurul al nostru din aceasta partida.
S-a terminat insa 38-11, dupa un eseu marcat de Fickou, in ultimul minut.
România va disputa urmatorul meci pe 27 septembrie, de la ora 18:45, in fata Irlandei, pe stadionul Wembley.
Aceasta a fost a sasea infrangere consecutiva a "Stejarilor" la turneul final.


                                                                           C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu