luni, 21 septembrie 2015

JUNIORI A – FCM BAIA MARE E LIDER IN SERIA A VI – A

Dupa victoria obtinuta cu scorul de 2 – 1 in deplasarea de la Campia Turzii, elevii lui Emil Kemenes s-au instalat in fotoliul de lider al Seriei a 6 – a a campionatului National Juniori A.
E drept, echipa este la egalitate de puncte cu CFR Cluj – Napoca, insa sunt lideri datorita golaverajului superior.
FCM – ul a marcat pana cum 13 goluri si a primit numai doua, ambele in deplasare, la Reghin, acum doua etape, si unul acum, la Campia Turzii.
 CFR – ul - echipa la care portarul Iuliu Mihail a jucat un sezon si jumatate, echipa de la care s-a transferat apoi la ASA Tg Mures, de unde a fost apoi transferat la divizionara B FCM Baia Mare -  are 15 goluri marcate si 6 primite, deci un + 9, in timp ce FCM are + 11.
 Va reamintim ca in prima etapa FCM s-a impus cu scorul de 5 – 0 in fata echipei Interstar Sibiu.
 In cea de-a doua etapa echipa a scos in extremis un rezultat de egalitate, dupa un meci foarte bun al portarului Iuliu Mihail Rosiianu si al celuilalt junior adus de la echipa mare, Adrian Ster, bine secondat de Cristian Pop si Lorand Costinar.
 In cea de-a treia etapa baimarenii s-au impus tot  cu 5 – 0 in fata echipei LPS Tg Mures, echipa liceului la care Iuliu Rosiianu a invatat un an de zile, in perioada in care a jucat la ASA Tg Mures.
 Acum, ca si in deplasarea de la Reghin, finalul i-a apartinut tot portarului nostru, el reusind sa conserve si acest rezultat, dupa cateva interventii senzationale, in care s-a remarcat indeosebi in cele din minutele 88 si 89, cand a salvat echipa si a inghetat rezultatul final, chiar daca fazele au fost de situatii unu la unu.
 Altfel spus, putem spune, fara teama de a gresi, ca antrenamentele zilnice facute cu echipa mare, cu antrenorul de portari Mihai Stetca si antrenorii Dorin Toma si Bogdan Cristian se vad in prestatia acestui tanar jucator.
 Acum baimarenii au 13 marcate si numai 2 primite, acumuland 10 puncte, astfel preluand sefia grupei.

Preluare http://www.rosiianu.ro/fcm-baia-mare/stiri/531-juniori-a-fcm-baia-mare-s-a-impus-cu-2-1-in-deplasarea-de-la-campia-turzii.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu